حضور ۱+۲۳ سرمربی روی نیمکت ۱۶ تیم لیگ برتری در نیم فصل!

حضور ۱+۲۳ سرمربی روی نیمکت ۱۶ تیم لیگ برتری در نیم فصل! نیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر در حالی به پایان رسید که ۵ تیم از ۱۶ تیم حاضر در این مسابقات در طول نیم فصل دست به تغییر سرمربی خود زدند. به گزارش مهر، نیم فصل اول از هفدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر […]

حضور ۱+۲۳ سرمربی روی نیمکت ۱۶ تیم لیگ برتری در نیم فصل!

نیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر در حالی به پایان رسید که ۵ تیم از ۱۶ تیم حاضر در این مسابقات در طول نیم فصل دست به تغییر سرمربی خود زدند.

به گزارش مهر، نیم فصل اول از هفدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر (بدون احتساب بازی پرسپولیس – صنعت نفت) به پایان رسید و در این مسابقات تیم فوتبال پرسپولیس توانست با اختلاف از دیگر تیم‌‌‌ها پیشی گرفته تا عنوان تشریفاتی قهرمان نیم فصل را به خود اختصاص بدهد.

با احتساب برکناری علی نظرمحمدی از سرمربیگری تیم سپیدرود و انتخاب سرمربی برزیلی برای این تیم تا امروز ۲۳ بعلاوه یک نفر به‌عنوان سرمربی ۱۶ تیم لیگ برتری فعالیت کرده‌اند.

در این مسابقات تیم‌های اول تا هفتم جدول -که شامل پرسپولیس، پارس جنوبی، فولاد، پیکان، پدیده، سایپا و صنعت نفت بودند- به علاوه تیم‌های ذوب آهن، تراکتورسازی، سپاهان و استقلال خوزستان در نیم فصل اول دست به تغییر سرمربی خود نزدند. سپیدرود هم که تا پایان نیم فصل تغییری روی نیمکت نداشت، در تعطیلات نیم فصل یک برزیلی را جایگزین علی نظرمحمدی کرد.

استقلال تهران، گسترش تبریز، نفت تهران و سیاه‌جامگان ۴ تیمی بودند که در جریان مسابقات نیم فصل نخست مربیان خود را تغییر دادند. از این ۴ تیم دو تیم استقلال و گسترش یکبار، سیاه‌جامگان دو بار و نفت تهران چند بار دست به تغییر سرمربی زدند. همانطور که اشاره کردیم سپیدرود نیز تیمی بود که بعد از اتمام نیم فصل مربی‌‌اش را تغییر داد.

تغییرات در تیم سیاه‌جامگان تاحدودی تغییرات سنتی فوتبال مشهد بود. به این ترتیب که این تیم فصل را با اکبرمیثاقیان شروع کرد و میثاقیان در میانه راه جای خود را به علیرضامرزبان داد. مرزبان نیز بعد از چند هفته، جای خود را به رضاعنایتی داد تا عنایتی اولین تجربه سرمربیگری خود را در این تیم مشهدی داشته باشد.

شرایط برای دو تیم استقلال و گسترش تا حدودی برعکس هم بود. به این ترتیب که گسترشی‌‌‌ها یک مربی ایرانی را جانشین یک خارجی کردند و در استقلال یک مربی خارجی جای یک مربی ایرانی را گرفت. تغییرات در این تیم جواب داد و مربیان جدید توانستند نتایج بهتری گرفته و جایگاه تیمشان را ارتقا دهند. اما دو تیم سیاه‌جامگان و نفت که تغییرات بیش‌تری داشتند، سیرشان نزولی بود و در پایان نیم فصل رده‌های چهاردهم و شانزدهم را به دست آوردند.

در بین تیم‌هایی که سرمربی خود را تغییر دادند استقلال با ایستادن در رده هشتم بهترین جایگاه را دارد و سیاه‌جامگان که در انتهای جدول قرار دارد، ضعیف‌‌‌ترین عملکرد را داشته است. ضعیف‌‌‌ترین جایگاه در بین تیم‌هایی که دست به تغییر مربی نزده‌اند به تیم سپیدرود می‌رسد که در رده پانزدهم جدول قرار دارد.

استقلال با قرار گرفتن در رده هشتم جدول تنها تیم تغییراتی است که در نیمه بالای جدول قرار دارد و ۳ تیم دیگر در نیمه دوم جدول قرار گرفته‌اند.

استقلال تنها تیمی است که حضور دو سرمربی و یک سرمربی موقت را روی نیمکتش در نیم فصل نخست تجربه کرد. آبی‌پوشان تا هفته هفتم با علیرضامنصوریان در لیگ حضور داشتند، هفته هشتم با یک سرمربی موقت به اسم مک درموت و از هفته نهم تاکنون هم با وینفرد شفر در لیگ حضور دارند. مک‌درموت در همان یک هفته‌ای که نقش سرمربی از نوع موقتی‌اش را ایفا کرد به دلیل محرومیت قادر به نشستن روی نیمکت نبود و به ناچار از روی سکو‌‌ها هدایت تیمش را بر عهده گرفت که استقلال در آن بازی برنده از زمین خارج شد.

برانکو ایوانکوویچ، مهدی‌تارتار، سیروس پورموسوی، مجید جلالی، رضا مهاجری، علی دایی، فراز کمالوند، علیرضا منصویان، لوکا بوناچیچ، امیر قلعه‌نویی، یحیی گل‌محمدی، زلاتکو کرانچار، عبدا… ویسی، علی کریمی، علی نظرمحمدی و اکبر میثاقیان ۱۶ نفری بودند که به‌عنوان سرمربی لیگ برتر را استارت زدند و در میانه راه وینفردشفر، فیروزکریمی، حمیددرخشان، علیرضامرزبان و رضاعنایتی به این نفرات اضافه شدند. از نیم فصل دوم سیلمار برزیلی نیز به جای نظرمحمدی به این جمع اضافه خواهد شد.

 

به این ترتیب ۲۲ نفر به‌عنوان سرمربی و یک نفر به‌عنوان سرمربی موقت در نیم فصل اول مسؤولیت هدایت ۱۶ تیم را بر عهده داشتند و با اضافه شدن سیلمار برزیلی سرمربیان دائم تیم‌های لیگ برتری به عدد ۲۳ رسیدند.