نفوذ ارزهای مجازی به مبادلات بینالمللی نفتی در حالی که بسیاری کشورها از جمله کشورهای در حال تحریم دنبال جایگزینی ارزهای مجازی با دلار در مبادلات نفتی هستند، این گونه ارزها به زودی روی مبادلات صنعت نفت جهان تأثیر میگذارد. به گزارش فارس، تعدادی از کشورها از جمله روسیه به دنبال این هستند که ارزهای […]
نفوذ ارزهای مجازی به مبادلات بینالمللی نفتی
در حالی که بسیاری کشورها از جمله کشورهای در حال تحریم دنبال جایگزینی ارزهای مجازی با دلار در مبادلات نفتی هستند، این گونه ارزها به زودی روی مبادلات صنعت نفت جهان تأثیر میگذارد.
به گزارش فارس، تعدادی از کشورها از جمله روسیه به دنبال این هستند که ارزهای مجازی را در مبادلات نفتی جای دهند. این موضوع جالبی است و احتمال میدهند که قابل انجام باشد.
اگرچه مشخص نیست که انجام این مبادلات چه زمانی انجام خواهد شد اما در حال حاضر دلار آمریکا به عنوان ارز مبادلات جهانی است که البته برای بسیاری هم این وضعیت چندان مناسب نیست و برخی کشورها به دنبال این هستند که معاملات را با ارز خودشان انجام دهد.
گرچه روند استفاده از ارزهای ملی کند پیش میرود اما روشی مطمئنتری است. بسیاری از کشورها مبادله با دلار را کنار گذاشتهاند و به دنبال پیدا کردن ارز جایگزین هستند که در برخی موارد این کار برای آنها هم خیلی آسان نیست. در این میان حتی روسیه به دنبال این است که از ارزهای مجازی را به جای دلار استفاده کند.
مبادلات نفتی در حال حاضر یک صنعت بسیار بزرگی است، متأسفانه در این میان برخی کشورها تحت تأثیر تحریمهای آمریکا و همپیمانانش قرار گرفتهاند. در برخی کشورها مانند روسیه، ایران و ونزوئلا مسأله تحریمها دردسرآفرین بوده است. بازگشت به سمت ارزهای مجازی برای آنها یک حس خوبی دارد و استفاده از ارزهای مجازی میتواند تا حدود زیادی مقررات تحریم را دور بزند. این مسأله حتی میتواند جایگزینی برای دلارهای نفتی باشد.
ونزوئلا ارز مجازی خود را به نام «پترو» ایجاد خواهد کرد، این ارز مجازی میتواند ارزش خود را از منابع نفتی طبیعی بگیرد، اما در این میان اینکه چگونه ارز مجازی مانند بیتکوین این کار را انجام خواهد داد، سؤال بزرگی است. به نظر میآید که این مسأله در مرحله پروراندن است و با اقدام عملی هنوز فاصله دارد.
هیچ کس نمیتواند انکار کند که ارزهای مجازی به زودی یا در آینده نزدیک روی بخشهای مالی بینالمللی تأثیر نخواهد گذاشت. مبادلات نفتی لزوماً یک صنعت مناسبی نیست، اما ظرفیت وقوع نتایج جالبی را دارد.
نحوه کنار آمدن کشورها با تحریمهای بینالمللی آنها را مجبور میکند که راههای خلاقانهای در پیش بگیرند. ارزهای مجازی در حال حاضر یک گزینه ارزشمندی در این زمینه است. در حال حاضر کشورها نیازمند امنیت و کاهش هزینههای مبادلات هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.