زیره سبز، دارویی برای هضم و جذب بهتر مواد غذای

زیره سبز، دارویی برای هضم و جذب بهتر مواد غذای گروه محیط‌زیست- زیره سبز گیاهی علفی و یکساله به ارتفاع ۳۰ تا ۵۰ سانتی‌متر است. ۱- زیره سبز برای افزایش اشتها، هضم بهتر، افزایش قدرت بینایی و افزایش شیر در مادران مؤثر است. ۲- از زیره برای درمان بیماری‌هایی مانند تب، کم شدن اشتها، اسهال، […]

زیره سبز، دارویی برای هضم و جذب بهتر مواد غذای

گروه محیط‌زیست- زیره سبز گیاهی علفی و یکساله به ارتفاع ۳۰ تا ۵۰ سانتی‌متر است.

۱- زیره سبز برای افزایش اشتها، هضم بهتر، افزایش قدرت بینایی و افزایش شیر در مادران مؤثر است.

۲- از زیره برای درمان بیماری‌هایی مانند تب، کم شدن اشتها، اسهال، استفراغ و ناراحتی‌های دوران بارداری استفاده می‌شود.

۳- در هند اعتقاد بر این است که مصرف زیره برای بیماری‌های قلبی، ورم، اسهال و استفراغ و تب‌های مزمن مفید است.

۴- در مطالعه‌ای نشان داده شد که زیره سبز ضد دیابت، تقویت کننده دستگاه ایمنی، ضد صرع، ضد تومور و ضد میکروب است.

۵- یک مطالعه در هند نشان داد که از زیره می‌توان به عنوان یک ترکیب آنتی‌اکسیدان استفاده کرد. زیره سبز منبع مناسبی برای تأمین آهن است.

۶- برخی مطالعات نشان داده‌اند که زیره می‌تواند آنزیمهای پانکراس را افزایش دهد و در نتیجه به هضم بهتر غذا و جذب بهتر مواد غذایی کمک کند.

۷- در برخی مطالعات آزمایشگاهی بر روی حیوانات نشان داده شده است که زیره سبز توانست از رشد بیش‌تر تومورهای کبدی جلوگیری کند. زیره سبز می‌تواند زخم‌های روده را درمان کند و در نتیجه برای درمان هموروئید مؤثر است.

۸- رایحه و همچنین مصرف خوراکی زیره برای درمان اختلالات تنفسی مانند آسم و برونشیت مناسب است.

۹- زیره سبز به دلیل خاصیت ضد ویروسی برای درمان سرماخوردگی کاربرد دارد.

۱۰- زیره سبز به دلیل مقادیر بالایی از ویتامین E برای شادابی و سلامت پوست مناسب است.

 

۱۱- خواص دیگر زیره سبز عبارت است از: درمان نیش حشرات، تقویت دستگاه ایمنی، تقویت حافظه و اسپاسم روده ای.