جولان مراکز غیرمجاز عرضه گوشت در ایلام

جولان مراکز غیرمجاز عرضه گوشت در ایلام در حالی روز به روز به مراکز غیرمجاز عرضه فرآورده‌های خام دامی به خصوص گوشت قرمز در استان ایلام افزوده می‌شود که عزمی برای برخورد و نظارت در این حوزه وجود ندارد. به گزارش مهر، گوشت قرمز و فرآورده‌های خام دامی به سبب داشتن پروتئین، مواد معدنی و […]

جولان مراکز غیرمجاز عرضه گوشت در ایلام

در حالی روز به روز به مراکز غیرمجاز عرضه فرآورده‌های خام دامی به خصوص گوشت قرمز در استان ایلام افزوده می‌شود که عزمی برای برخورد و نظارت در این حوزه وجود ندارد.

به گزارش مهر، گوشت قرمز و فرآورده‌های خام دامی به سبب داشتن پروتئین، مواد معدنی و اسید آمینه‌های ضروری نقش مهمی در تأمین نیازهای تغذیه‌ای جوامع بشری دارد اما تولید و عرضه گوشت در شرایط غیربهداشتی تهدیدی جدی علیه بهداشت و موجب شیوع انواع بیماری‌ها می‌شود که عواقب بسیار خطرناکی را به همراه خواهد داشت خصوصا زمانی که بحث بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در میان باشد.

گستردگی مراکز غیرمجاز عرضه فرآورده‌های خام دامی

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به عرضه فرآورده‌های گوشتی به صورت غیرمجاز که توسط برخی مراکز به صورت گسترده در سطح شهر انجام می‌شود، گفت: برای برخورد جدی با این مسأله از طریق تمام دستگاه‌های مرتبط عزم جدی وجود نداشته که باعث به وجود آمدن این وضعیت شده است.

وی گفت: چیزی در حدود یک هزار و ۷۰۹ عامل بیماری‌زا در انسان شناسایی شده است که ۸۳۲ مورد عواملی هستند که از دام به انسان منتقل می‌شوند و بیش از ۶۰ درصد آنها بیماری‌های نوپدید هستند که ضرورت رعایت بهداشت فرآورده‌های خام دامی و مواد غذایی را می‌رساند.

 

پیرانی تصریح کرد: در حال حاضر می‌توان گفت حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد تأمین نیازهای گوشت قرمز شهر ایلام از طریق کشتار غیرمجاز تأمین می‌شود و هیچ گونه نظارتی بر روی این مراکز وجود ندارد.