دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکیدکرد برد در مناقصات نفتی عراق نشان اقتدار اقتصادی ایران در منطقه دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مهمترین نقطهای که دشمنان ما روی آن دست گذاشتهاند، اقتصاد ایران است چرا که در این مقوله ضعف داریم و همین موضوع آنها را به موفقیت امیدوار کرده است. بیش از ۱۰ […]
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکیدکرد
برد در مناقصات نفتی عراق نشان اقتدار اقتصادی ایران در منطقه
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مهمترین نقطهای که دشمنان ما روی آن دست گذاشتهاند، اقتصاد ایران است چرا که در این مقوله ضعف داریم و همین موضوع آنها را به موفقیت امیدوار کرده است. بیش از ۱۰ سال است که مقاممعظمرهبری برای سالها عناوین اقتصادی انتخاب میکنند زیرا دعوای اصلی در اقتصاد است. در مصاف امروز ما در منطقه، اقتصاد میتواند اقتدار ما را حفظ کند و یا خدای ناکرده دستاوردهای ما را از ما ببرد.
به گزارش مهر، محسنرضایی با اشاره به مزایای استفاده از فرصتهای پدید آمده پس از شکست داعش، اظهارکرد: در حال حاضر ۴۰ درصد ساختمانها در سوریه ویران شده و هزینه بازسازی زیادی را میطلبد. ما امروز به راحتی میتوانیم از طریق راهآهن به بنادر سوریه دسترسی پیدا کنیم و باید تولید، فناوریو معادن خود را فعال کنیم.
وی تأکیدکرد: عراق نیز نفت فراوانی دارد که لازم است در مناقصات نفتی آنها برنده شویم. اگر نتوانیم از این فرصتها استفاده کنیم، دیگران استفاده خواهند کرد. آمریکاییها اقتصاد ما را میشناسند و امیدوارند ما را در داخل کشور از طریق اقتصاد زمین بزنند. اگر میخواهیم اقتدار خود را در منطقه حفظ کرده و در داخل در مقابل تحریمها پایداری کنیم، باید به اهمیت مقوله اقتصاد توجه داشته باشیم.
این استاد دانشگاه جامع امامحسین(ع)، گفت: عدهای در داخل میخواهند با بحثهای حاشیهای، توجه ما را از اقتصاد دور کنند. جنگ ما جنگ اقتصادی است و با جوشش از درون قابل مدیریت است. اگر تحول اقتصادی را تسریع نکنیم، باید به مرزهای خود برگردیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین اظهارکرد: اقتصاد ایران بدون یک نهضت اجتماعی– اقتصادی موفق و شکوفا نمیشود. مهمترین معیار، شاخص رشد اقتصادی است که در ۴۰ سال بعد از انقلاب، تغییر معناداری نداشته است. رشد اقتصادی، مدیریت اقتصادی و بهرهوری و نظم میخواهد و به آمدن این و رفتن آن مسؤول ربطی ندارد.
رضایی با تأکید بر لزوم برپایی یک نهضت اجتماعی –اقتصادی در جامعه، تصریحکرد: جامعه ما باید آماده مجموعهای از اتفاقات شود. زندگی مردم باید تغییر کند و تولید به جایگاه خود برسد. دولتمردان ما باید از روحیات تکنوکراتی خارج شوند. ما منابع مختلفی داریم و میتوانیم با انرژی آزاد شده اجتماعی به شکوفایی اقتصادی برسیم.
وی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان، با اشاره به لزوم توجه به مسایل داخلی اقتصاد ایران، گفت: اقتدار بیرونی ما و ضعفهای داخلی ما یک کلید دارد و آن اقتصاد است و کلید اشتباهی فاقد کارایی است. نهضت اجتماعی–اقتصادی، یک نیاز واقعی است و اقتصاد باید به عزمی عمومی تبدیل شود و به عنوان یک مبارزه و فعالیت انقلابی که ثروت، تولید و اشتغال را در خود جا داده، مورد توجه قرار گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.