طرح‌های عمرانی زاید از لایحه بودجه سال آینده باید حذف شود

عضو کمیسیون برنامه طرح‌های عمرانی زاید از لایحه بودجه سال آینده باید حذف شود عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی تأکید کرد که بودجه سال ۹۷ طرح‌های عمرانی زاید از این لایحه حذف می‌شود. به گزارش خانه‌ملت، حسن‌سلیمانی با ارزیابی لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۷، اظهارداشت: اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با […]

عضو کمیسیون برنامه

طرح‌های عمرانی زاید از لایحه بودجه سال آینده باید حذف شود

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی تأکید کرد که بودجه سال ۹۷ طرح‌های عمرانی زاید از این لایحه حذف می‌شود.

به گزارش خانه‌ملت، حسن‌سلیمانی با ارزیابی لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۷، اظهارداشت: اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با رییس سازمان برنامه و بودجه نشستی در خصوص کلیات لایحه پیشنهادی داشت و نوبخت توضیحاتی از کلیات آن ارایه کرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی ادامه‌داد: نمایندگان تلاش دارند که لایحه بودجه سال ۹۷ منطبق بر واقعیت‌های داخل و خارج از کشور باشد، بنابراین تأمین منابع ارایه شده، هزینه‌ها، بدهی‌های دولت، باید و نباید‌های قانون برنامه ششم توسعه را در بررسی این لایحه در نظر می‌گیریم.

نماینده مردم کنگاور، صحنه، هرسین در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان این‌که باید لایحه بودجه سنواتی با قوانین بالادستی مطابقت داده شود، بیان‌داشت: ماده واحده و تبصره‌های لایحه بودجه سال ۹۷ را با احکام بالادستی از جمله قانون برنامه ششم، احکام دائمی برنامه و سیاست‌های کلی تطبیق داده می‌شود، اگر تفاوتی بین لایحه و قوانین باشد در مجلس اصلاح خواهد شد.

وی تأکیدکرد: انتظار می‌رود که بودجه سنواتی از انضباط مالی خوبی برخوردار باشد و از عهده تأمین امکانات برای فرهنگیان و طرح‌های عمرانی برآید، در بودجه لازم است سامانی به طرح‌های عمرانی زاید داده و حذف شود و شرایط دولت را برای پرداخت بدهی‌هایش به روش انتشار اوراق مشارکت و اوراق اسناد خزانه مشخص کنیم.

این نماینده مجلس با تأکید بر این‌که دولت باید انضباط مالی برای درآمد، هزینه و بدهی‌ها داشته باشد، گفت: باید بدهی دولت به پیمانکاران خصوصی به نحوی پرداخت شود که نه دولت تحت فشار قرار گیرد نه بخش خصوصی متضرر شوند. بنابراین باید شرایط مالی شفافی بین دولت و دستگاه‌های اجرایی تنظیم شود.

سلیمانی با انتقاد از بودجه سنوات گذشته که پر ایراد و اشکال بوده است، بیان‌داشت: بودجه سال‌های گذشته اشکالات بسیاری در بخش‌های صنعت و بهداشت داده است که باید در بودجه سال آینده موضوعات برطرف شود، همچنین لازم است که به موضوع صندوق‌های بیمه نگاه ویژه‌ای داشته باشیم.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شواری‌اسلامی در خصوص عملیاتی بودن بودجه سال ۹۷ بیان‌داشت: برای برآورد میزان عملیاتی بودن این لایحه لازم است هزینه و درآمد هر بخش به صورت جداگانه مقایسه شود، البته انتظار می‌رود که همه بودجه جز در بخش‌های حاکمیتی عملیاتی باشد.