معاون فراساحل شرکت تأسیسات دریایی با اشاره به اتمام مطالعات اولیه (Desk Study) خط لوله صادرات گاز ایران به عمان گفت: انتظار داریم تا مهرماه پروژه را به مرحله مهندسی پایه برسانیم. محمدرضا بهاری در گفتوگو با شانا، با بیان این که پروژه مطالعات صادرات گاز به عمان از دو بخش خشکی و […]
معاون فراساحل شرکت تأسیسات دریایی با اشاره به اتمام مطالعات اولیه (Desk Study) خط لوله صادرات گاز ایران به عمان گفت: انتظار داریم تا مهرماه پروژه را به مرحله مهندسی پایه برسانیم.
محمدرضا بهاری در گفتوگو با شانا، با بیان این که پروژه مطالعات صادرات گاز به عمان از دو بخش خشکی و دریایی تشکیل شده است، افزود: مطالعات بخش خشکی با همکاری مشاوران داخلی شامل ایستگاه کمپرسورها و احداث خط لوله به طول ٢٠٠ کیلومتر تا ساحل است که هم اکنون روند مطلوبی دارد.
وی با بیان این که مطالعات اولیه شامل جمع بندی برای انتخاب مسیر احداث خط لوله صادراتی به پایان رسیده است، اظهارکرد: هماکنون در حال مسیریابی احداث خطوط لوله دریایی در بستر دریا هستیم.
معاون فراساحل شرکت تأسیسات دریایی ادامه داد: باید تا مهرماه امسال پروژه را به مرحله مهندسی پایه رسانده و همه فعالیتهای مربوط به بخش مطالعاتی را نهایی کرده و به کارفرما تحویل دهیم تا آنها نیز براساس مدارک تهیه شده به برگزاری مناقصه اقدام کنند.
وی افزود: شرکت تأسیسات دریایی نیز پیش از این اعلام کرده بود که این آمادگی را دارد تا در اجرای این پروژه مشارکت داشته باشد؛ منتهی باید در مناقصه شرکت کنیم.
مطالعه طرح ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به عمان در دو بخش خشکی و دریایی تعریف شده است که مطالعه بخش دریایی صادرات گاز ایران به عمان، ٢٩ شهریور ماه پارسال به شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران (IOEC) سپرده شد و قرارداد آن میان مدیران عامل شرکت ملی صادرات گاز ایران، شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران و سیفبنحمدالسلمانی، مدیرکل برنامهریزی و ارزیابی پروژهها در وزارت نفت و گاز عمان امضا شد.
سلطاننشین عمان از سالهای پیش خواهان دریافت گاز از ایران بوده است و در همین زمینه در اسفندماه ١٣٩٢ قراردادی با ایران برای واردات روزانه ٢٨ میلیون مترمکعب گاز امضا کرد.
قرارداد فروش گاز ایران به عمان در سال ٢٠١٣ امضا شد و این قرارداد ٦٠ میلیارد دلاری، برای ٢٥ سال اعتبار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.