قرارداد دو میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان با نفتی ها

  مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از عقد قرارداد شرکت‌های مستقر در پارک علم و فن‌آوری خلیج‌فارس با شرکت‌های مستقر در این منطقه اقتصادی انرژی خبر داد و گفت: این شرکت‌ها موفق به انعقاد دو میلیارد و ۴۰۰ هزار تومان قرارداد شدند. به گزارش ایسنا، مهدی یوسفی با اشاره به همکاری این سازمان […]

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از عقد قرارداد شرکت‌های مستقر در پارک علم و فن‌آوری خلیج‌فارس با شرکت‌های مستقر در این منطقه اقتصادی انرژی خبر داد و گفت: این شرکت‌ها موفق به انعقاد دو میلیارد و ۴۰۰ هزار تومان قرارداد شدند.

به گزارش ایسنا، مهدی یوسفی با اشاره به همکاری این سازمان با شرکت‌های دانش بنیان افزود: در سال گذشته طی امضای تفاهم‌نامه‌ای دفتر انتقال فن‌آوری پارک علم و فن‌آوری خلیج‌فارس در منطقه ویژه انرژی پارس راه‌اندازی شد.

وی با بیان این که در این دفتر هر دو هفته یک بار یک جلسه با محوریت ارتباط دانشگاه با صنعت برگزار می‌شود، ادامه داد: در این همکاری‌ها به میزان دو میلیارد و ۴۰۰ هزار تومان قرارداد میان شرکت‌های مستقر در پارک علم و فن‌آوری خلیج‌فارس با شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه منعقد شده است.

به گفته وی، این قرارداد‌ها با شرکت گاز پارس جنوبی و برخی از شرکت‌های پالایشگاهی بوده است.

یوسفی با تأکید بر ضرورت توجه به توسعه فن‌آوری در کشور یادآور شد: دانش‌آموزان و دانشجویان ایرانی در المپیادهای جهانی حایز مدال‌های طلا و نقره می‌شوند، ولی در صنعت ما همچنان وابسته محور هستیم.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس دلیل این امر را عدم تبدیل علم به فن‌آوری ذکر کرد و ادامه داد: در دنیا ارزش فعالیت‌های فن‌آوری بسیار بالاست، به گونه‌ای که براساس آمار‌ها هزار میلیارد دلار معادل دو درصد تولید ناخالص داخلی صرف امر پژوهش و فن‌آوری می‌شود.

وی با تأکید بر این که این میزان در ایران بسیار پایین است، خاطرنشان کرد: در استان بوشهر با همت مصلح، رییس دانشگاه خلیج‌فارس تلاش‌هایی در جهت تبدیل علم به فن‌آوری می‌شود و امیدواریم استمرار این گونه حرکت‌‌ها و افزایش طرح‌های دانش‌بنیان و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های صنعتی باعث شود که این استان به قطب علمی در حوزه انرژی تبدیل شود.

یوسفی با تأکید بر این که این استان قطب علمی است و باید علم محور باشد، اظهار کرد: در پارس جنوبی شاهد رشد چشمگیری هستیم، به گونه‌ای که در اوایل فعالیت پارس جنوبی ۲۵۰ تا ۲۷۰ متر مکعب تولید داشته‌ایم، ولی در دو سال اخیر و با تأکید وزیر نفت از این میزان نزدیک به ۲۰۰ میلیون متر مکعب تولید گاز افزایش داشته است.

 

به گفته وی این منطقه در سال ۹۳ حدود ۲۱ میلیون متر مکعب معادل ۲۰ میلیارد دلار صادرات گاز به منطقه داشته است و ایران از این لحاظ رتبه اول در منطقه را داشته است.