خواص ادویه‌های مفید در زمستان را بشناسیم

خواص ادویه‌های مفید در زمستان را بشناسیم ادویه‌ها علاوه بر طعم دادن به غذا‌‌‌ها دارای خواص متعددی هم برای سلامت هستند. به گزارش مهر، برخی ادویه‌ها دارای فواید و خواصی هستند که ما را در مقابل بیماری‌های فصل زمستان محافظت می‌کنند. در ادامه به برخی از این ادویه‌ها و خواص شان اشاره می‌شود. بادیان ختایی […]

خواص ادویه‌های مفید در زمستان را بشناسیم

ادویه‌ها علاوه بر طعم دادن به غذا‌‌‌ها دارای خواص متعددی هم برای سلامت هستند.

به گزارش مهر، برخی ادویه‌ها دارای فواید و خواصی هستند که ما را در مقابل بیماری‌های فصل زمستان محافظت می‌کنند. در ادامه به برخی از این ادویه‌ها و خواص شان اشاره می‌شود.

بادیان ختایی یا انیسون ستاره‌ای

این ادویه سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های A و C است و در تسکین گلودرد و سرماخوردگی بسیار مؤثر است. خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی این گیاه ستاره‌ای شکل شما را از ابتلا به سرماخوردگی و سایر عفونت‌های ویروسی این فصل دور نگه می‌دارد.

در صورت ابتلا به گلودرد و سرفه، چای آماده شده با این گیاه را بنوشید. دو قاشق از این ادویه را به مدت ۱۵ دقیقه در آب در حال جوش بریزید. بعد از صاف کردن این چای، چند قطره عسل به آن اضافه نمایید. ۳ بار در روز این نوشیدنی را نوشیده تا از فواید تقویت کننده سیستم ایمنی آن بهره‌مند شوید.

زردچوبه

نوشیدن یک لیوان شیر و زردچوبه هر روز صبح در زمستان موجب تقویت سیستم ایمنی‌تان شده و شما را از بسیاری از عفونت‌‌‌ها دور نگه می‌دارد. زردچوبه دارای خواص متعدد آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدالتهاب است که به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند.

دانه شنبلیله

دانه شنبلیله سرشار از خواص ضدویروسی است که می‌تواند ویروس‌های عامل زکام و گلودرد را نابود کند.

جوز هندی

این ادویه دارای خواص ضدباکتریایی قوی‌ است که سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. یک فنجان شیر داغ با پودر جوز هندی و کمی عسل و هل خُردشده شما را از بیماری‌های زمستان دور نگه می‌دارد.

فلفل سیاه

این ادویه خوش طعم حاوی آنتی‌اکسیدان‌های گوناگونی است که متابولیسم بدن را تسریع می‌کند. با افزودن آن به غذایتان از خواص متعددش بهره‌مند شوید.

میخک

میخک سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای خواص ضدالتهابی، ضدعفونی کننده و تسکین‌دهنده درد دندان است. غنچه‌های گل خشک شده دارای عطر و طعم متمایزی هستند. این ادویه را به سس سالاد، گوشت و دسرتان افزوده و از خواصش بهره‌مند شوید.

هل

دانه‌های سبز و کوچک هل منبع غنی مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های هستند که به سم‌زدایی از خون کمک کرده و مشکلات گوارشی را برطرف می‌کنند. این دانه خوش عطر حاوی ویتامین C و سایر مواد مغذی هم هست. نوشیدن یک فنجان چای هل در فصل زمستان شما را از علایم بیماری سرماخوردگی دور نگه داشته و خلق و خوی شما را بهبود می‌بخشد.

دارچین

 

دارچین سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده و دارای خواص شفابخش زیادی است. در فصل زمستان، دارچین همراه با زنجبیل به مقابله با سرماخوردگی کمک می‌کنند. دارچین دارای خواص تقویت کننده سیستم ایمنی است که از بدن در مقابل انواع باکتری‌ها محافظت می‌کند. حل کردن دارچین پودرشده و یک قاشق چایخوری عسل در آب گرم و نوشیدن در آن صبح در زمستان یک اکسیر عالی است.