کاهش۴۳ درصدی اعتبارات عمران روستایی در بودجه ۹۷ عضو کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از کاهش ۴۳ درصدی اعتبارات عمران روستایی در لایحه بودجه ۹۷ کل کشور، گفت: دولت در لایحه پیشنهادی خود ارایه قیر یارانهای و رایگان برای بهسازی راههای روستایی را حذف کرده است. به گزارش خانه ملت، سیدهادی بهادری درباره جزییات لایحه […]
کاهش۴۳ درصدی اعتبارات عمران روستایی در بودجه ۹۷
عضو کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از کاهش ۴۳ درصدی اعتبارات عمران روستایی در لایحه بودجه ۹۷ کل کشور، گفت: دولت در لایحه پیشنهادی خود ارایه قیر یارانهای و رایگان برای بهسازی راههای روستایی را حذف کرده است.
به گزارش خانه ملت، سیدهادی بهادری درباره جزییات لایحه بودجه ۹۷ کل کشور، گفت: اعتبارات عمرانی کشور کاهش چشمگیری داشته که باید در کمیسیون تلفیق با ارائه پیشنهادات مناسب کسری بودجه در این حوزه جبران شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از حذف ارایه قیر یارانهای و رایگان برای بهسازی راههای روستایی در لایحه بودجه ۹۷ کل کشور، افزود: در سال جاری با ارایه قیر رایگان تحول جدی در بهسازی راهها، آسفالت معابر و طرحهای هادی روستایی رخ داد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در تلاش برای بازگرداندن ردیف مشخص برای ارایه قیر رایگان جهت بهسازی راههای روستایی در لایحه بودجه ۹۷ هستیم، تصریح کرد: وزارت نفت با روش ارایه قیر رایگان مخالف بوده و معتقد است قیر نیز باید مانند سایر مشتقات نفتی به فروش برسد از این رو این موضوع در لایحه بودجه ۹۷ به کل حذف شده است.
بهادری با تأکید بر اینکه ارایه قیر رایگان در سال ۹۶ کمک مهمی به طرحهای هادی روستایی کرده است، ادامه داد: با توجه به اینکه برای آسفالت راهها سایر موارد مورد نیاز از جمله شن، ماسه و… موجود است باید دولت برای تخصیص قیر رایگان حتیالمقدر برای راههای روستایی اقدام کند تا پیمانکاران نیز در این باره انگیزهای برای حضور در عرضههای عمرانی داشته باشند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه در لایحه بودجه ۹۷ کل کشور اعتبارات عمران روستایی کاهش ۴۳ درصدی داشته است، تصریح کرد: علت کاهش اعتبارات عمران روستایی ملاک قراردادن میزان تخصیص منابع در سالهای قبل بوده است.
تخصیص ۴۰ درصدی اعتبارات عمران روستایی در سال ۹۶
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در سال ۹۶ تخصیص اعتبار عمران روستایی حدود ۴۰ درصد بوده و در سال ۹۷ با کاهش ۴۳ درصد اعتبارات در این حوزه مواجه هستیم این نگرانی وجود دارد که میزان اعتبارات پیشنهادی نیز تخصیص نیابد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه باید تخصیص اعتبارات عمرانی به ویژه در روستاها به بیش از ۹۰ درصد افزایش یابد، گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه پیگیر بهبود وضعیت اعتبارات عمرانی کشور هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.