نایبرییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران عدم پرداخت مطالبات از سوی دولت باعث تعطیلی بخشی از شرکتهای دارویی شده است نایبرییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران گفت: شرایط صنعت دارو در کشور در وضعیت بحرانی قرار گرفته است و هم اکنون با کمبود برخی از اقلام دارویی روبهرو هستیم و برخی از داروها هم نیست. […]
نایبرییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران
عدم پرداخت مطالبات از سوی دولت باعث تعطیلی بخشی از شرکتهای دارویی شده است
نایبرییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران گفت: شرایط صنعت دارو در کشور در وضعیت بحرانی قرار گرفته است و هم اکنون با کمبود برخی از اقلام دارویی روبهرو هستیم و برخی از داروها هم نیست.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از سایت خبری اتاق بازرگانی تهران، ناصرریاحی اظهار کرد: بدهی چند هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت به شرکتهای واردکننده دارو و یا تولیدکنندگان آنها را در شرایط بسیار سختی قرارداده است و همین موضوع باعث شده تا بخشی از شرکتهای تولیدکننده و واردکننده دارو دیگر قادر به ادامه کار نباشند و چندین میلیارد تومان بدهی انباشته داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه وضعیت بحران صنعت دارو بسیار جدی است و ماههاست که فعالان این حوزه نسبت به آن هشدار میدهند، افزود: بدهیهای وزارت بهداشت به بخشهای مختلف سلامت آنقدر انباشته شده است که به این زودیها و با بودجه یک سال (در صورت اختصاص بودجه ویژه) به نظر نمیرسد که دیگر این وزارتخانه قادر به پرداخت بدهیها باشد.
نایبرییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران ادامه داد: اگر به خاطر داشته باشید کشور در دولت دهم هم در مقطعی با بحران دارو روبهرو شد و الان من اعلام میکنم شرایط به مراتب بدتر از دوره قبل شده است و کمبودهای دارویی به مرور خود را در بازار نشان خواهد داد، منتها یادمان باشد کسی که وارد کار سلامت میشود راهی جز ادامه مسیر تا جایی که توان دارد، ندارد؛ زیرا شما با جان افراد سر و کار دارید و تا زمانی که میتوانید باید به مردم خدمت کنید تا اینکه به انتهای خط برسید که الان بخشی از شرکتها به این نقطه هم رسیدهاند. من نوعی الان میدانم اگر دارو وارد کنم پولم را نمیتوانم به زودی پس بگیرم و با زیان هم روبهرو میشوم ولی سؤال این است که آیا من نوعی میتوانم بیمار را رها کنم؟ الان بسیاری از شرکتها به این شکل فعالیتشان را ادامه میدهند و دائم هم به وزارت بهداشت در اطلاعیههایی شرایط را توضیح میدهند و حتی اعلام میکنند که ما دیگر قادر به ادامه شرایط نیستیم و جایگزین پیدا کنند.
ریاحی گفت: در حوزه دارو رقابت برعکس شده است؛ یک زمانی شرکتها رقابت میکنند که واردات کالایی را در دست داشته باشند و از هر راهی برای حفظ شرایطشان استفاده میکنند اما در حوزه دارو الان همه شرکتها آماده واگذاری مسؤولیتشان هستند و به دنبال اینکه بار را از دوششان بر دارند و به افراد دیگری واگذار کنند. تمام دفاتر شرکتهای وارداتی و تولیدی دارو دفاترشان منفی است؛ هر کدام بسته به بزرگی و کوچکی با یک میلیارد، دو میلیارد و چندین میلیارد تومان بدهی روبهرو هستند و از طرفی هم از وزارت بهداشت مطالباتی دارند که ماهها است پرداخت نشده و الان روی زیان هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.