رییس دفتر رییسجمهور هدف آمریکا تأمین منافع نا مشروع رژیم صهیونیستی است رییس دفتر رییسجمهور با اشاره به ضرورت بهرهبرداری از ظرفیتهای فراوان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی جهان اسلام در راستای گسترش رفاه و آسایش امت اسلامی، بر لزوم آسیبشناسی موانع و ارایه راهکارهای نوین در مسیر تقویت هرچه بیشتر وحدت و همکاری میان کشورهای […]
رییس دفتر رییسجمهور
هدف آمریکا تأمین منافع نا مشروع رژیم صهیونیستی است
رییس دفتر رییسجمهور با اشاره به ضرورت بهرهبرداری از ظرفیتهای فراوان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی جهان اسلام در راستای گسترش رفاه و آسایش امت اسلامی، بر لزوم آسیبشناسی موانع و ارایه راهکارهای نوین در مسیر تقویت هرچه بیشتر وحدت و همکاری میان کشورهای اسلامی تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، محمودواعظی در اجلاس پایانی سال همبستگی اسلامی که با حضور الهام علیاف رییسجمهوری آذربایجان و مقامات و شخصیتهای عالی رتبه از کشورهای اسلامی و نمایندگان دیگر ادیان در مرکز فرهنگی حیدرعلیاف باکو برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه امروز برای همه روشن شده که آمریکا در پی ایجاد اختلاف و دو دستگی در صفوف کشورهای اسلامی است و هدفی جز تأمین منافع نامشروع رژیم صهیونیستی ندارد، گفت: وحدت و اتحاد مسلمانان شفابخشترین دارو و ضروریترین نسخه بهبود دردها و آلام مسلمین است و تفرقه و جدایی همواره بیشترین آسیبها را بر پیکره امت بزرگ اسلامی وارد نموده است، از اینرو جمهوری اسلامی ایران در ادامه سیاست اصولی خود از هیچ کوششی در جهت حفظ وحدت میان مسلمانان و ارتقاء دوستی و اخوت اسلامی فروگذار نخواهد کرد.
در بخشهایی از سخنان واعظی آمده است: جمهوری اسلامی ایران با آغوش باز از ابتکار رییس محترم جمهوری آذربایجان که سال میلادی ۲۰۱۷ را به عنوان سال همبستگی اسلامی اعلام داشتند حمایت نموده و میزبانی یکی از اجلاسهای بینالمللی آن در مرداد ماه سال جاری در تهران را به عهده داشته است. حضور گسترده ورزشکاران کشورمان در برنامههای ورزشی سال همبستگی اسلامی در باکو، یکی دیگر از نشانههای حمایت ما از این اقدام مناسب بوده است.
اسلام دین محبت، رحمت، مهربانی و انسان دوستی است. پیام دین مبین اسلام، پیام رحمت و مودت به همه انسانهاست و خداوند پیامبر اسلام را رحمتللعالمین یعنی رحمت برای همه جهانیان معرفی میکند. از طرفی، آیات نورانی قرآن مجید و آموزههای کریمانه پیامبر رحمت(ص) و توصیههای گرانمایه ائمه هدی(ع) همگی بر حفظ وحدت میان مسلمین و پرهیز از تفرقه و تشتت، تأکید دارند.
ما کشورهای اسلامی وظیفه سنگینی در تحقق این واجب دینی بر عهده داریم. جای تأسف است که در شرایط سیاسی امروز دنیا، شاهد آن هستیم که وحدت میان مسلمانان با موانع جدی روبهروست. بخش عمدهای از این موانع معلول نیات بدخواهانه دشمنانی است که وحدت مسلمانان را خلاف منافع سیاسی خود میدانند و بخشی دیگر به اختلافات و چند دستگی در میان امت اسلامی مربوط میشود.
اکنون باید برای همه روشن شده باشد که آمریکا در پی ایجاد اختلاف و دو دستگی در صفوف کشورهای اسلامی است و هدفی جز تأمین منافع نا مشروع رژیم صهیونیستی ندارد. تصمیم ترامپ در شناسایی قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت ایالات متحده به آن شهر و وتوی آمریکا در جلسه اخیر شورای امنیت، نمونههای روشنی از سیاستهای ضد اسلامی و ضد فلسطینی آمریکا است. خوشبختانه اجلاس هفته گذشته فوقالعاده سران سازمان همکاری اسلامی در استانبول شاهد مواضع صریح و قاطع کشورهای اسلامی در محکومیت تصمیم آمریکا و حمایت محکم از آرمان فلسطین بود که نوید بخش آیندهای روشن برای مردم مظلوم فلسطین است.
آمریکا و صهیونیستها تلاش دارند موضوع فلسطین به عنوان موضوع اول جهان اسلام مطرح نباشد. طرح موضوعات انحرافی و اختلافی در میان کشورهای اسلامی دقیقاً به هدف به حاشیه کشاندن و فراموش نمودن موضوع فلسطین است. ما به هیچ وجه نباید اجازه دهیم این ترفند دشمنان اسلام به نتیجه برسد. لذا همه ما موظفیم فلسطین و دفاع از فلسطینیان را تا رسیدن به حقوق مشروع خود یعنی تشکیل دولت مستقل در تمامی سرزمین فلسطین به پایتختی قدس شریف در سرلوحه کار خود قرار دهیم.
اتحاد مسلمانان امروز شفابخشترین دارو و ضروریترین نسخه بهبود دردها و آلام مسلمین است و تفرقه و جدایی همواره بیشترین آسیبها را بر پیکره امت بزرگ اسلامی وارد نموده است. اگر کشورهای اسلامی متحد باشند و بجای تخریب یکدیگر هم افزایی داشته باشند، نیازی به توسل به قدرتهای معاند با اسلام نیست.
جمهوری اسلامی ایران در ادامه سیاست اصولی خود از هیچ کوششی در جهت حفظ وحدت میان مسلمانان و ارتقاء دوستی و اخوت اسلامی فروگذار نخواهد کرد. امت اسلامی دارای ظرفیتهای فراوان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است که در سایه این وحدت میتوان از آنها در جهت رفاه و آسایش امت اسلامی بهرهبرداری کرد.
نشست پایانی سال همبستگی اسلامی فرصت مغتنمی خواهد بود تا عزیزانی که دغدغه وحدت مسلمین را در سر دارند به آسیبشناسی این موانع پرداخته و راهکارهای نوینی را در مسیر تقویت هرچه بیشتر وحدت و همکاری میان کشورهای اسلامی ارایه نمایند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.