تجاریسازی حلقه اصلی اتصال پژوهش به صنعت نفت نماینده کارفرما (مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت) در طرح طراحی و ساخت حسگرهای تشخیص آلایندههای زیستمحیطی با اشاره به ساخت حسگرهای تشخیص آلایندههای زیستمحیطی خاک، آب و هوا در پژوهشگاه صنعت نفت، گفت: این طرح با نظارت بازرسان دانشگاههای برتر کشور صورت گرفته است. به […]
تجاریسازی حلقه اصلی اتصال پژوهش به صنعت نفت
نماینده کارفرما (مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت) در طرح طراحی و ساخت حسگرهای تشخیص آلایندههای زیستمحیطی با اشاره به ساخت حسگرهای تشخیص آلایندههای زیستمحیطی خاک، آب و هوا در پژوهشگاه صنعت نفت، گفت: این طرح با نظارت بازرسان دانشگاههای برتر کشور صورت گرفته است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی نفت ایران، ابوالفضلمرادی، نماینده کارفرما (مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت) در طرح طراحی و ساخت حسگرهای تشخیص آلایندههای زیستمحیطی که به همت پژوهشگاه صنعت نفت اجرا شده است، گفت: مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران براساس اولویتهای برنامه پنجم توسعه و ۱۱ حوزه پژوهشی تعریف شده در این مدیریت، اهمیت ویژهای برای مسایل زیستمحیطی قائل است.
وی طراحی و ساخت حسگرهای تشخیص آلایندهها را گام مهمی در ارتباط با حفظ محیطزیست دانست و بیان کرد: ارزیابی آلایندهها بهطور جزیی در مناطقی مانند خلیجفارس از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا سازمانهای بینالمللی بهطور مداوم آلایندگیهای این مناطق را کنترل میکنند و در صورت وجود آلایندگی، شرکتها جریمه میشوند.
مرادی تأکید کرد: در ساخت حسگرهای تشخیص آلایندههای زیستمحیطی که به همت پژوهشگاه صنعت نفت اجرا شده است، ناظرهای دانشگاههای برتر کشور حضور داشتهاند و حسگرهای ساخته شده مورد تأیید ناظرین صنعتی و دانشگاهی قرار گرفتهاند و استانداردهای مورد نیاز شرکتها در این حسگرها احراز شده است.
مرادی افزود: زیرساختهای فناورانه در این طرح رعایت شده و خلایی که در خصوص حسگرها در صنعت نفت وجود داشت، برطرف شده است.
وی ادامه داد: دانشگاهها و پژوهشگاهها عمدتاً گیرنده دانش هستند و خوشبختانه طی سالهای اخیر با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت، نتایج بسیار خوبی به دست آمده است.
به گفته مرادی، پژوهشگاه در اجرای این طرح، در شناسایی قطبهای علمی هم عملکرد مناسبی داشته است و میتوان به صادرات این حسگرها در آینده نیز امیدوار بود.
وی تجاریسازی را حلقه اصلی اتصال پژوهش به صنعت دانست و گفت: حلقه تجاریسازی و تبیین دانش فنی برای ما اهمیت بسیاری دارد. برنامه ما این است که با اعلام نیاز شرکتها، بحث تجاریسازی کالاها را مد نظر قرار دهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.