مدیرعامل شرکت ملی حفاری اعلام کرد خودکفایی در ساخت قطعات پر مصرف حفاری تا ۳ سال آینده مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از گامهای بلند این شرکت در بومیسازی قطعات پرمصرف حفاری خبر داد و گفت: تا ۳ سال آینده در ساخت قطعات پرمصرف صنعت حفاری که توجیه اقتصادی دارند به خودکفایی میرسیم. به گزارش […]
مدیرعامل شرکت ملی حفاری اعلام کرد
خودکفایی در ساخت قطعات پر مصرف حفاری تا ۳ سال آینده
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از گامهای بلند این شرکت در بومیسازی قطعات پرمصرف حفاری خبر داد و گفت: تا ۳ سال آینده در ساخت قطعات پرمصرف صنعت حفاری که توجیه اقتصادی دارند به خودکفایی میرسیم.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی نفت ایران، سپهرسپهری در آیین آغاز بهکار پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت حفاری که صبح دیروز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی خوزستان برگزار شد، به گامهای بلند این شرکت در راستای عمل به سیاستهای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: بسیاری از اهداف تعیین شده در چشمانداز آتی این شرکت در راستای عمل به موازین اقتصاد مقاومتی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بحث بومیسازی قطعات موردنیاز صنعت حفاری به نحو مطلوبی در دست انجام است، بهطوری که پیشبینی میشود تا ۳ سال آینده در ساخت تجهیزات پرمصرف صنعت حفاری که توجیه اقتصادی دارند به خودکفایی برسیم.
وی افزود: تعداد کالاهای مورد نیاز صنعت حفاری حدود ۶۵هزار قلم است که ارزشی در حدود ۲۳۳ میلیارد تومان دارد که البته از این تعداد، ۴۰۰۰ قلم کالا بومیسازی شده است.
سپهری تأکید کرد: ارزش ریالی کالاهای بومیسازی شده که حدود ۶ درصد از تعداد کالاها را شامل میشود معادل ۱۹ درصد ارزش ریالی ساخت داخل است. در این میان حدود ۱۰۰۰قلم از ۴۳۰۰ قلم کالای پرمصرف صنعت حفاری بومیسازی شده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با تأکید بر اینکه هم اکنون ۶۸ درصد از کالاهای پرمصرف این شرکت با توجیه اقتصادی در داخل کشور ساخته میشود گفت: بنابر برنامهریزیهای صورت گرفته تا ۳ سال آینده در این حوزه به خودکفایی کامل میرسیم.
وی حجم خرید داخلی شرکت ملی حفاری را حدود ۸۰ میلیارد تومان در سال عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه خرید داخل از خروج ارز از کشور جلوگیری میکند، از اهمیت زیادی برخوردار است.
سپهری همچنین با تأکید بر روند افزایشی تعداد سازندگان داخلی در صنعت حفاری گفت، تعداد سازندگان طی سالهای ۹۲ تا۹۶ از ۸۰ شرکت سازنده به ۳۰۰ شرکت افزایش یافته است، این در حالی است که ۶۷ درصد از این تعداد سازنده در استان خوزستان مشغول بهکار هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.