معمای ارتباط گوشت قرمز و سرطان حل شد

معمای ارتباط گوشت قرمز و سرطان حل شد ارتباط اثبات شده‌ای بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد. محققان آمریکایی با بررسی ژن CMAH موفق به کشف علت اصلی این ارتباط شدند. به گزارش سیناپرس، ژن CMAH مسؤول سنتز مولکول قند Neu5Gc -موجود در گوشت قرمز، برخی ماهی‌ها و محصولات لبنی- […]

معمای ارتباط گوشت قرمز و سرطان حل شد

ارتباط اثبات شده‌ای بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد. محققان آمریکایی با بررسی ژن CMAH موفق به کشف علت اصلی این ارتباط شدند.

به گزارش سیناپرس، ژن CMAH مسؤول سنتز مولکول قند Neu5Gc -موجود در گوشت قرمز، برخی ماهی‌ها و محصولات لبنی- است. در انسان، ژن CMAH جهش یافته و باعث می‌شود که بدن قادر به تولید Neu5Gc نباشد.

 

زمانی که گوشت یا سایر محصولات حاوی قند Neu5Gc را مصرف می‌کنیم، این مسأله می‌تواند منجر به پاسخ ایمنی به مواد خارجی شده و این واکنش، به نوبه خود باعث التهاب، آرتریت و حتی سرطان می‌شود.