بنبست واگذاری مناقصات آبی در پی نقد نشدن اسناد خزانه وزیر نیرو در نشستی با مدیران شرکتهای آب و فاضلاب و برق استان کرمان گفت: پایدار کردن توسعه در استانهایی نظیر کرمان مستلزم کاهش هزینههای کار است. بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، رضااردکانیان با اشاره به اینکه هماهنگ عمل کردن و رعایت اصول […]
بنبست واگذاری مناقصات آبی در پی نقد نشدن اسناد خزانه
وزیر نیرو در نشستی با مدیران شرکتهای آب و فاضلاب و برق استان کرمان گفت: پایدار کردن توسعه در استانهایی نظیر کرمان مستلزم کاهش هزینههای کار است.
بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، رضااردکانیان با اشاره به اینکه هماهنگ عمل کردن و رعایت اصول حاکم بین وزارت نیرو با مدیران استانی و نمایندگان مجلس اولویت دارد، افزود: با توجه به شرایطی که اکنون در کشور با آن مواجه هستیم، نیاز به ارتباطات حضوری صرف وقت برای رفت و آمد بین وزارتخانه و شرکتهای مربوطه نیست و روشهای جدیدتر و سریعتری برای ارتباط وجود دارد.
وی ادامهداد: ما منابع تجدیدپذیر انسانی و تجدیدناپذیر آب و برق را داریم که باید از هر دو مراقبت شود که منبع تجدیدپذیر نیروی انسانی باید به درستی استفاده شود.
اردکانیان با اشاره به اینکه با همه محدودیتها باید منابعی را صرف آموزش و کادرسازی کنیم و ما از این لحاظ غنی هستیم، ادامهداد: کشوری با این درصد نیروی جوان نباید دغدغه داشته باشد، چرا که کشورهای دیگر اغلب دنبال واردات نیرو هستند و بهطور مثال کشور صنعتی در غرب اروپا در حال مرگ هستند، صرفاً به این دلیل که نیروی انسانی ندارند.
وی اظهارداشت: در سطح کلان باید وزارت نیرو و شرکتهای تابعه دنبال مدیریت تقاضا و تنوعبخشی به منابع مالی برود که در این بخش کرمان جزو تجربههای موفق کشور است.
در این نشست علیرشیدی، مدیرعامل شرکت آبفار استان کرمان گفت: ما ۵ هزار و ۶۴۰ روستا داریم که ۱۰ درصد روستاهای کشور است.
وی با بیان اینکه ۲۸۰۰ روستا بالای ۲۰ خانوار و ۸۷۰ فاقد آب هستند، افزود: از سوی دیگر خشکسالیها اعتبارات ما را به سمت نگهداری شرایط آبرسانی و تأسیسات موجود هدایت کرده است.
وی با اشاره به اینکه ۱۵ درصد روستاهای ما فاقد آب است، اظهارداشت: ۸۴۴ روستا در شرق استان داریم که ۱۴۶ روستا در شرق باید آبدار شوند.
وی از هزینه ۲۵ میلیارد از صندوق توسعه ملی برای شرق استان خبر داد و گفت: ۲۰۰ کیلومتر لولهگذاری انجام و ۴۰ روستا آبدار شدهاند و آبرسانی به ۱۲ روستا نیز آماده بهرهبرداری هستند. وی از درگیر بودن ۴۷۰ روستای استان با مسأله آرسنیک خبرداد و گفت: یکی از مشکلات در استان، حدود ۱۷ هزار کیلومتر شبکه توزیع است که ۵ هزارکیلومتر آن در ۴ سال اخیر اجرا شده است.
وی بالاترین رقم اعتباری استان را مربوط به شرکت آبفار دانست و اظهارکرد: ما ۱۷٫۵ درصد اعتبارات گرفتیم که بالاترین رقم اعتباری است، تخصیصها اما بسیار کم بوده و در خصوص واگذاری مناقصات بهدلیل عدم نقد شدن اسناد خزانه تا سال ۹۷ و ۹۸ با مشکل جدی مواجه هستیم، بهگونهای که از منقاصات اخیر شرکت به این دلیل استقبال نشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.