رهبر معظم انقلاب کسانی که امکانات کشور دستشان بوده حق ندارند علیه کشور حرف بزنند حضرتآیتا…خامنهای در دیدار با اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تأکیدکردند: کسانی که کشور در اختیارشان هست یا بوده دیگر حق ندارند علیه کشور حرف بزنند بلکه باید پاسخگو باشند. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقاممعظمرهبری، رهبر […]
رهبر معظم انقلاب
کسانی که امکانات کشور دستشان بوده حق ندارند علیه کشور حرف بزنند
حضرتآیتا…خامنهای در دیدار با اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تأکیدکردند: کسانی که کشور در اختیارشان هست یا بوده دیگر حق ندارند علیه کشور حرف بزنند بلکه باید پاسخگو باشند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقاممعظمرهبری، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسؤولان و اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سراسر کشور، با اشاره به تلاش بیوقفه آمریکا برای شبههپراکنی و گرفتن «امید و اعتماد به نفس ملت»، از همراهی خواسته یا ناخواسته برخی افراد با اهداف دشمن به شدت انتقاد کردند و با یادآوری تحلیلها و تبلیغات پوچ ۴۰ ساله دشمن درباره شکست یا تضعیف جمهوری اسلامی تأکید کردند: به فضل الهی و با اتکا به هوشیاری و ایستادگی مردم، همچون گذشته بینی دشمنان را به خاک میمالیم و با تلاش مضاعف مسؤولان برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، راه پیشرفت و سرافرازی را با اقتدار ادامه خواهیم داد.
حضرتآیتا…خامنهای افزودند: تبلیغ در اسلام کاملاً در جهت مخالف با پروپاگاندای غربیها است که با هدف رسیدن به پول و قدرت انجام میشود و در آن فریب افکار عمومی، دروغگویی و بازیگری نیز جایز است.
رهبر انقلاب اسلامی، تبلیغ را همانند عرصههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی یک میدان جنگ توصیف کردند و گفتند: برخی از اینکه گفته شود جنگ تبلیغاتی یا جنگ اقتصادی و فرهنگی، خوششان نمیآید و میگویند باید از صلح صحبت کرد، در حالیکه جنگ دشمن با ملت ایران، در عرصههای مختلف یک واقعیت است و اگر ما از این واقعیت غافل باشیم، طرف مقابل هوشیار و مراقب است و طراحی خود را به پیش میبرد.
حضرتآیتا…خامنهای تأکید کردند: البته امروز جنگ، جنگ نظامی نیست زیرا آنها جنگ نظامی نمیکنند و غلط هم میکنند اگر بخواهند جنگ نظامی کنند.
ایشان جنگ نرم دشمن را خطرناکتر از جنگ نظامی خواندند و در بیان علت اصلی دشمنی با نظام اسلامی افزودند: انقلاب اسلامی در طول ۴۰ سال گذشته، ساختار و فرمول غلط قدرت حاکم بر دنیا را تغییر و نشان داده است که یک ملت میتواند نه سلطهگر باشد و نه سلطهپذیر، نه زور بگوید و نه زیر بار هیچ زورگویی برود.
حضرتآیتا…خامنهای، «انتشار آمارهای بیپایه، ادعاهای دروغ، تخریب چهرههای مورد قبول مردم و انکار موفقیتهای انقلاب اسلامی» را بخشهایی از اقدامات در فضای مجازی برای بدبین کردن مردم بهویژه جوانان و نوجوانان دانستند و خاطرنشانکردند: متأسفانه برخی افراد بیتقوا در داخل با متهم کردن افراد و دستگاهها و تلاش برای صحیح جلوه دادن دروغهای شاخدار بیگانگان، همان کار دشمن را انجام میدهند.
ایشان افزودند: این افراد بهجای آنکه سیاست خود را «دینی» کنند، برای رسیدن به اهداف پَست و حقیر سیاسی، دین خود را با سیاسیکاری همراه کردهاند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: این افراد، بیملاحظه و بدون در نظر گرفتن خدا و دین و انصاف، در جهت اهداف دشمن سخن میگویند و به قیمت ناامید کردن مردم و نسل جوان، دشمن را شاد میکنند.
حضرتآیتا…خامنهای افزودند: کسانی که دیروز همه امکانات کشور در اختیار آنها بود و کسانی که امروز همه امکانات مدیریتی کشور را در اختیار دارند، حق ندارند نقش اپوزیسیون بازی کنند و علیه کشور سخن بگویند بلکه باید پاسخگو باشند، ضمن آنکه مردم آگاه هستند و اینگونه رفتارها در آنان تأثیرگذار نخواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به خدمات مهم همه مدیران جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون، تأکیدکردند: البته در کنار این خدمات، صدماتی هم بوده است که باید از خدمات سپاسگزاری شود و صدمات هم مورد نقد منصفانه و مسؤولانه و عاقلانه قرار گیرند نه نقد همراه با فحاشی و تهمت، چراکه نقد و نقدپذیری واجب است اما تهمت و لجنپراکنی حرام است.
ایشان خاطرنشانکردند: اینکه فردی مکرر، دستگاهها یا قوای مختلف را مورد حمله و تهمت قرار دهد، هنر نیست زیرا هر کودکی میتواند با یک سنگ، شیشهای را بشکند، هنر آن است که انسان خدا را در نظر داشته باشد و منطقی حرف بزند و از سخن گفتن برای هوای نفس و جهات شخصی و دستیابی به قدرت پرهیز کند چرا که خداوند بابت هر سخنی از انسان سؤال و مؤاخذه خواهد کرد.
حضرتآیتا…خامنهای با تأکید بر اینکه «انقلابینمایی» غیر از «انقلابیگری» است، گفتند: انقلابیگری کار سختی است زیرا پایبندی و تدین لازم دارد و نمیشود که انسان در یک دهه همهکاره کشور باشد و در دهه بعد، تبدیل به مخالفخوان کشور شود.
ایشان تأکیدکردند: روز نهم دی با آن عظمت، روز پاسخ ملت به چنین بازیهایی و دفاع از ارزشهای انقلاب و دین بود که البته امروز هم بحث پایداری بر ارزشها وجود دارد.
ایشان خاطرنشانکردند: در آن زمان در دفاع از انتخابات ایستادگی کردیم و همانگونه که اعلام کردم و با وجود فشارها، زیر بار ابطال انتخابات نرفتم.
رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری سخنان حکیمانه امامخمینی(ره) مبنی بر اینکه «میزان حال فعلی افراد است» خاطرنشانکردند: همه باید مراقب باشیم زیرا هیچکس ضمانت درستماندن تا لحظه مرگ را ندارد.
ایشان بزرگنمایی رسانههای دشمنان درباره میزان مخاطبان را همچون وعدههای آنان درباره اضمحلال جمهوری اسلامی، پوچ و دروغ خواندند و افزودند: روز اول انقلاب گفتند نظام اسلامی ۶ ماه بیشتر دوام نمیآورد، در پایان ۶ ماه گفتند دو سال، و بعد هم مدام این تحلیلهای بیاساس را تکرار کردند اما بعد از ۴۰ سال جمهوری اسلامی به حیات طیبه خود ادامه میدهد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تبعیض نژادی حاکم بر آمریکا و سیستم قضایی این کشور گفتند: با وجود این مشکلات و ایرادهای مبنایی، آنها دستگاه قضایی دیگر کشورها از جمله دستگاه قضایی متدین ایران را متهم میکنند.
ایشان افزودند: البته دستگاه قضایی ما بدون ایراد نیست و بنده از اشکالات قوه قضاییه و قوه مجریه بیاطلاع نیستم اما باید نقاط مثبت و منفی را در کنار هم دید و نباید همه را با یک چوب راند.
رهبر انقلاب در بخش پایانی سخنانشان، اقتصاد درون زا و مقاومتی را علاج ابزار اصلی دشمن یعنی تحریم برشمردند و افزودند: مسؤولان اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرند و به زبان آوردن آن اکتفا نکنند و متوجه باشند که اقتصاد مقاومتی با واردات بیرویه و ضعف تولید داخلی نمیسازد.
ایشان با تأکید بر خرید اقلام موردنیاز دستگاهها از تولیدات داخلی، مردم را به اقبال جدی به محصولات داخلی توصیه کردند و افزودند: اینها باطلالسحر دشمن است، البته نیاز به زمان دارد و ممکن است در ۶ ماه یا یک سال جواب ندهد، اما تنها علاج واقعی است.
سخن پایانی رهبر انقلاب این جمله بود: اگر این موارد را رعایت کنیم جمهوری اسلامی به حرکت رو به جلو ادامه میدهد و مشکلاتی نظیر تورم، رکود و مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم که بنده از آنها مطلع هستم با همت و تلاش مسؤولان قابل رفع است و خداوند گرهها را باز خواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.