وزیر ارشاد همکاری دولت و اصحاب هنر برای رسیدن به دیپلماسی فرهنگی ضروری است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با مدیران خانههای سینما، موسیقی و تئاتر تأکید کرد همکاری دولت و اصحاب فرهنگ و هنر برای رسیدن به اهداف دیپلماسی فرهنگی ضروری است. به گزارش ایلنا، سیدعباسصالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) در […]
وزیر ارشاد
همکاری دولت و اصحاب هنر برای رسیدن به دیپلماسی فرهنگی ضروری است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با مدیران خانههای سینما، موسیقی و تئاتر تأکید کرد همکاری دولت و اصحاب فرهنگ و هنر برای رسیدن به اهداف دیپلماسی فرهنگی ضروری است.
به گزارش ایلنا، سیدعباسصالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) در دیدار با مدیران عامل خانههای سینما، موسیقی و تئاتر با تأکید بر ضرورت تعامل و همکاری بین دولت و اصحاب فرهنگ و هنر برای رسیدن به اهداف دیپلماسی فرهنگی، گفت: همه مسایل مرتبط با فرهنگ و هنر باید با همکاری یکدیگر رفع شود. مزیت نسبی ایران، فرهنگ، هنر و تمدن آن است و باید از ظرفیتهای آن در داخل و خارج از کشور بهره بگیریم. البته در این زمینه بین آنچه وجود دارد و آنچه که شایسته آن هستیم، فاصله وجود دارد.
صالحی در عین حال تصریح کرد: برای عبور از این فاصله نیاز به همکاری دولت و اصحاب فرهنگ و هنر داریم و دغدغههای مشترکی در این زمینه وجود دارد. کار فرهنگ و هنر کار دستوری، بخشنامهای و آییننامهای نیست بلکه مسیری است که نیاز به همدلی و همذاتی وجودی خاص دارد. برای پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری کشور نیز نیاز به رویکرد تعامل نهادهای مدنی و صنفی داریم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به محورهای مسایل فرهنگی و هنری ادامه داد: اقتصاد فرهنگ و هنر یکی از محورهای اصلی در این زمینه است که هم در حوزه زیرساختی و هم در حوزه رفاهی باید مورد توجه قرار گیرد. در هر دو حوزه مشکلاتی وجود دارد که برای رفع آنها باید تدابیری اندیشید.
او افزود: تعامل با بخشهای بیرونی حوزه فرهنگ و هنر در زمینه اعتمادسازی و استفاده از ظرفیتهای آنها محور دیگر در حوزه فرهنگ و هنر است که توجه به آن ضروری است.
صالحی ارتقای نهادهای مدنی حوزه صنوف فرهنگ و هنر را محور دیگر برشمرد و گفت: این ارتقا، منجر به مقتدر شدن نهادهای مدنی میشود و کاهش تصدیگری دولت را در پی خواهد داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: تبیین شیوه تعامل نهادهای مدنی و دولتی محور چهارم در حوزه فرهنگ و هنر است. ما باید به سرعت گفتوگو کنیم و صنوف در این مسیر کمک کنند تا اعتمادسازیهای پایدار شکل بگیرد. نهادهای دولتی در حال تغییر هستند اما آنچه که اعتماد پایدار ایجاد میکند این است که نهادهای مدیریتی کشور به اصحاب فرهنگ و هنر و صنوف مرتبط به این حوزه اعتماد کنند.
عضو کابینه دوازدهم با تأکید بر عنصر اعتمادسازی ادامه داد: حرکت براساس نگاه تعاملی و اعتمادسازی و ظرفیتسازی در فضای فرهنگ و هنر باعث میشود تا با نهادها و وزارتخانههای مختلف خط ارتباطی و تعاملی ایجاد کنیم. در حوزه ظرفیتهای بیرونی هم اصناف سینما، تئاتر و موسیقی و معاونان وزارتخانه به دنبال این باشند که در زمینه اعتمادافزایی با چه نهادهایی میتوان خط ارتباطی ایجاد کرد و آن را سرعت بخشید.
صالحی با تأکید بر ضرورت وجود نقشه راه براساس اولویتها در بخشهای زیرساختی و فوری ادامه داد: تعامل و اقتصاد فرهنگ و هنر را با این نگاه پیش ببریم. اصناف در این زمینه اگر فراگیری بیشتری داشته باشند کار دولت نیز راحتتر میشود و با نگاه همگرایانهتر میتوانیم حرکت کنیم.
او در پایان گفت: با رفع نواقص در نقطههای تعاملی دریچههایی گشوده میشود. نگاه دولت نیز واگذاری امور به اصناف مرتبط است که موجب کاهش تصدیگری دولت و افزایش و گستردگی اصناف میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.