اختصاص ۱۷۰ میلیارد تومان در لایحه بودجه ۹۷ برای بخش مسکن و عمران

مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن اعلام کرد اختصاص ۱۷۰ میلیارد تومان در لایحه بودجه ۹۷ برای بخش مسکن و عمران مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن از طرح افزایش وام مسکن روستایی به ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان در سال آینده خبر داد و گفت: سقف وام مسکن روستایی ۱۸ میلیون تومان […]

مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن اعلام کرد

اختصاص ۱۷۰ میلیارد تومان در لایحه بودجه ۹۷ برای بخش مسکن و عمران

مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن از طرح افزایش وام مسکن روستایی به ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان در سال آینده خبر داد و گفت: سقف وام مسکن روستایی ۱۸ میلیون تومان است که در مناطق مرزی این سقف به ۲۰ میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش فارس، غلامرضا‌مجیدی با اشاره به این‌که بنیاد مسکن تاکنون بیش از ۳ میلیون واحد مسکونی روستایی را سنددار کرده‌ و در این میان برخی از واحدهای مسکونی روستایی جنبه مشاع دارند، گفت: بزرگ‌‌ترین مزیت مقاوم‌سازی مساکن روستایی این است که بخش عمده‌ای از ثروت ایران با سند شناسایی شده و وارد چرخه ثروت ملی می‌شود.

مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن افزود: روستایی که ملکش سند مالکیت ندارد نسبت به حفظ آن بی‌تفاوت می‌شود، در نتیجه انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاری نیز نخواهد داشت.

وی ادامه داد: از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی تنها دو میلیون واحد مقاوم‌سازی شده‌اند، بنابراین باید براساس قانون سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی مقاوم‌سازی می‌شود که در بازه یک برنامه ۱۵ساله می‌توانیم کل ابنیه روستایی در کل کشور را مقاوم‌سازی کنیم.

مجیدی گفت: از ۱۷۰ میلیارد تومانی که در لایحه بودجه ۹۷ برای بخش مسکن و عمران در نظر گرفته شده؛ تمامی آن به موضوع مقاوم‌سازی مسکن روستایی تعلق ندارد و تنها ۷۳ میلیارد تومان از آن برای منازل روستایی در نظر گرفته شده که آن هم با مسکن مهر مشترک است به این ترتیب نمی‌توان براساس قانون به مطالبات قانونی مقاوم‌سازی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی دست یافت.

مجیدی افزود: سقف وام مسکن روستایی ۱۸ میلیون تومان است که برای واحدهایی که در مناطق مرزی ساخته می‌شوند این سقف به ۲۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

وی ادامه‌داد: برای سال آینده طرحی آمده که مبلغ وام مسکن روستایی به ۲۰ و ۲۵ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

 

مجیدی افزود: یکی از مشکلات اصلی سکونت‌گاه‌های روستایی شدت آسیب‌پذیری آنها در مقابل بلایای طبیعی است که در زلزله اخیر کرمان و کرمانشاه این موضوع به‌خوبی ثابت شد.