تصویب آییننامه ورود کالا توسط ملوانان شناورهای دریایی سنتی با ظرفیت کمتر از ۵۰۰ تن یک مقام استانداری بوشهر: سیاست مسؤولان در قبال تهلنجی تأمین منافع مردم و اجرای قانون است به گزارش ایرنا، حیدرساجدی افزود: بعد از ابلاغ آییننامه ساماندهی کالای همراه ملوان (تهلنجی) استاندار بوشهر به مسؤولان مربوطه تأکیدکرد این آییننامه به […]
تصویب آییننامه ورود کالا توسط ملوانان شناورهای دریایی سنتی با ظرفیت کمتر از ۵۰۰ تن
یک مقام استانداری بوشهر: سیاست مسؤولان در قبال تهلنجی تأمین منافع مردم و اجرای قانون است
به گزارش ایرنا، حیدرساجدی افزود: بعد از ابلاغ آییننامه ساماندهی کالای همراه ملوان (تهلنجی) استاندار بوشهر به مسؤولان مربوطه تأکیدکرد این آییننامه به نحوی اجرا شود که منافع مردم با مشکل روبهرو نشود در عین حال به اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی نیز خدشهای وارد نشود.
وی یادآورشد: تأکید استاندار بوشهر انعطاف و تعامل مسؤولان مربوطه در اجرای آییننامه ساماندهی کالای همراه ملوان است، بهگونهای که بخشی از نیازمندیهای بازار در پایان سال تأمین شود.
سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری بوشهر اظهارداشت: در همین راستا از ملوانان و لنجداران نیز انتظار داریم کمک کنند تا آییننامه ابلاغی اجرا شود و در حین اجرا مشکلات آن شناسایی و برای رفع آن به مرکز انعکاس یابد.
ساجدی گفت: ممکن است آییننامه ابلاغی دولت در مورد ساماندهی کالای همراه ملوان بهطور کامل خواستههای جامعه هدف را تأمین نکند اما با مساعدتهایی که به دستور استاندار در اجرای این آییننامه انجام شده است شرایط خوبی برای ملوانان و لنجداران در نظر گرفته شده است.
وی گفت: استاندار بوشهر مطالبات ملوانان و لنجداران را به مسؤولان مرکز منتقل و پیگیریهای زیادی برای فعالیت قانونمند مرزنشینان انجام داده است.
هیأت وزیران در جلسه ۱۸/۵/۱۳۹۶ به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد اصل یکصدوسی وهشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آییننامه ورود کالا توسط ملوانان شناورهای دریایی سنتی با ظرفیت کمتر از ۵۰۰ تن و ساماندهی و نوسازی آن شناورها را در ۱۸ ماده مصوب کرد.
براساس ماده ۷ این آییننامه شناورهای دریایی سنتی با ظرفیت کمتر از۵۰۰ تن (لنج تجاری) در صورت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قراردادن ملوانان شاغل در آن شناور و برخوردار شدن آنان از مزایای بیمه تأمین اجتماعی از قبیل بازنشستگی، بیمه درمان، عیدی آخر سال و سایر موارد مربوط، مجاز هستند در هر سال برای هر شناور و هر ملوان حداکثر ۶ نوبت و در هر نوبت به ازای هر ملوان تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال از معافیت ملوانی مندرج در تبصره (۳) ماده (۱) این آییننامه استفاده کنند.
براساس تبصره ۲ ماده ۷ این آییننامه نیز معافیتهای ملوانی برای شناورهای زیر ۲۰۰ تن حداکثر ۶ نفر، برای۲۰۱ تا ۳۵۰ تن حداکثر ۷ نفر و برای ۳۵۱ تا ۵۰۰ تن حداکثر ۸ نفر و در هر حال برای حداکثر ۶ سفر در طول یکسال اعمال میشود.
در مناطقی که تعداد سفر متداول شناورها بیش از ۶سفر است سفرهای مازاد شناور مشمول معافیت نبوده و ترخیص کالا در هر حال مشمول مقررات صادرات و واردات کشور است.
هفته جاری در برخی از شهرهای بندری استان بوشهر لنجداران، ملوانان و بازاریان با تجمعهای صنفی خواستار تسهیل فعالیت خود شدهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.