پرداخت تسهیلات بانکی در حوزه مسکن تأثیری در بهبود شرایط کلان ندارد

عضو کمیسیون عمران مجلس پرداخت تسهیلات بانکی در حوزه مسکن تأثیری در بهبود شرایط کلان ندارد عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: در شرایط فعلی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در حوزه مسکن صرف عمل به وعده یا تکلیف است و تأثیری در بازار یا بهبود شرایط در بعد کلان ندارد. به گزارش خانه‌ملت، شهرام‌کوسه‌غراوی با انتقاد از سیاست […]

عضو کمیسیون عمران مجلس

پرداخت تسهیلات بانکی در حوزه مسکن تأثیری در بهبود شرایط کلان ندارد

عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: در شرایط فعلی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در حوزه مسکن صرف عمل به وعده یا تکلیف است و تأثیری در بازار یا بهبود شرایط در بعد کلان ندارد.

به گزارش خانه‌ملت، شهرام‌کوسه‌غراوی با انتقاد از سیاست تسهیلات‌دهی بانک‌ها با هدف ساماندهی بازار مسکن، گفت: روش تسهیلات‌دهی با هدف تأمین مسکن اقشار کم درآمد جامعه سیاست موفقی نیست به دلیل این‌که نرخ سود این نوع وام‌‌ها دو رقمی بوده و زمان باز پرداخت آن کم است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که عدم تناسب رقم تسهیلات با قیمت مسکن در کشور نقد دیگر به سیاست تسهیلات‌دهی دولت برای ساماندهی بازار مسکن است، افزود: در شرایط فعلی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در حوزه مسکن صرف عمل به وعده یا تکلیف است و تأثیری در بازار یا بهبود شرایط در بعد کلان ندارد.

نماینده مردم مینودشت، کلاله، گالیکش و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که تأثیرپذیری بازار مسکن از تسهیلات‌دهی بانک‌ها باید توأم با در نظر گرفتن نرخ واحدهای مسکونی برای ارایه وام‌‌ها باشد، تصریح کرد: در شرایط فعلی تسهیلات بانکی رقم ناچیزی از سهم کلی مسکن را شامل می‌شود.

رقم تسهیلات بانکی برای خرید مسکن کافی نیست

کوسه‌غراوی با تأکید بر این‌که در پی کافی نبودن رقم تسهیلات مسکن قدرت خرید مردم هر روز کاهش می‌یابد، افزود: ادامه این شرایط به نفع بازار نبوده و می‌تواند دلالی را در بخش مسکن افزایش دهد.

وی با بیان این‌که تسهیلات دهی بانک‌ها باید به سمت ساخت و ساز در بافت فرسوده هدایت شود، گفت: در شرایط فعلی بهترین راهکار برای رشد ساخت و ساز در کشور و همچنین متعادل‌سازی نرخ‌‌ها در بازار مسکن اهتمام به تولید مسکن در بافت فرسوده است از این رو دولت باید تسهیلات را به این سمت هدایت کند.

بازآفرینی بافت فرسوده لازم است

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه‌داد: بازآفرینی بافت‌های فرسوده علاوه بر کاهش خطرات احتمالی زلزله می‌تواند به کم کردن هزینه ساخت و ساز در کشور منجر شود زیرا بسیاری از زیرساخت‌ها در این مناطق فراهم است.

کوسه‌غراوی با بیان این‌که وضعیت فعلی بازار مسکن از برگزاری نشست‌های بدون حاصل گذشته است، گفت: دولت باید تسهیلات‌دهی کارآمد را تقویت کرده تا به این ترتیب وضعیت بازار رو به بهبود حرکت کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: متأسفانه بی‌برنامه‌گی دولت بعد از چندین سال بیش‌ترین صدمه را به حوزه مسکن وارد کرده از این رو ارایه برنامه‌ای منسجم در این حوزه ضروری است.