ایجاد مرکز ملی «مبادلات پیمانکاری فرعی» در کشور

با همکاری اتاق بازرگانی ایران صورت می‌گیرد ایجاد مرکز ملی «مبادلات پیمانکاری فرعی» در کشور معاون صنایع کوچک شهرک‌های صنعتی ایران از ایجاد مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی ملی با همکاری اتاق بازرگانی ایران خبر داد و گفت: این مرکز در اصفهان با استفاده از تجربه بالای مدیریتی در بخش صنعت و شهرک‌های صنعتی این استان […]

با همکاری اتاق بازرگانی ایران صورت می‌گیرد

ایجاد مرکز ملی «مبادلات پیمانکاری فرعی» در کشور

معاون صنایع کوچک شهرک‌های صنعتی ایران از ایجاد مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی ملی با همکاری اتاق بازرگانی ایران خبر داد و گفت: این مرکز در اصفهان با استفاده از تجربه بالای مدیریتی در بخش صنعت و شهرک‌های صنعتی این استان و در استان مرکزی با همکاری سازمان «یونیدو» اجرا شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان، غلامرضا‌سلیمانی در جلسه بررسی روند اجرای برنامه‌های مرتبط با نظام مبادلات پیمانکاری فرعی (SPX) اظهارکرد: اجرای آزمایشی ایجاد مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی (SPX) در شرکت شهرک‌های صنعتی و اتاق بازرگانی اصفهان موفق بود به همین دلیل مرکز ملی SPX با همکاری اتاق بازرگانی ایران ایجاد می‌شود.

وی افزود: از سال ۸۸ با بررسی مدل‌های توسعه صنایع کوچک در کشورهای مختلف، به چند مدل موفق مانند خوشه‌های کسب‌ و کار و مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی (spx) دست یافتیم که مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی (spx) همزمان به صورت آزمایشی در شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌های اصفهان و مرکزی آغاز به‌کار کرد.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزود: این مرکز در اصفهان با استفاده از توان و تجربه بالای مدیریتی در بخش صنعت و شهرک‌های صنعتی این استان و در استان مرکزی با همکاری سازمان یونیدو اجرا شد.

وی با بیان این‌که تنها تجربه شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان موفق و نتیجه‌بخش بود، تصریح‌کرد: بعد از آن با ورود اتاق بازرگانی اصفهان به این حوزه، شاهد تجربه موفقی در سطح کشور بودیم و این پایلوت موفق، سبب شد تا سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به این نتیجه برسد که باید مرکز معاملات پیمانکاری فرعی به صورت ملی در کشور اجرا شود.

سلیمانی گفت: با تعامل ویژه اتاق بازرگانی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، مرکز معاملات پیمانکاری فرعی در تمام اتاق‌های بازرگانی کشور تشکیل می‌شود.

وی تأکید‌کرد: برای مرکز معاملات پیمانکاری فرعی نیازمند بازاریابی بین‌المللی هستیم زیرا ظرفیت ساخت ‌و ساز کشور در بخش‌های نفت، ساخت ‌و ساز و طرح‌های عمرانی کاهش یافته و به منظور تقویت شرکت‌های پیمانکاری کشور نیازمند حضور در کشورهای دیگر و صادرات این خدمات با استفاده از توان و تجربه بالای شرکت‌های داخلی هستیم.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: امروز صنعت ساخت ‌و ساز و پیمانکاری کشور برای نسل چهارم صنعت آماده نیست و نیازمند ارتقای فناوری در صنعت پیمانکاری کشور به منظور افزایش کیفیت خدمات و ایجاد رقابت‌پذیری هستیم.

 

وی استفاده از پرینترهای سه‌بعدی را سبب ایجاد تحولی اساسی در صنعت پیمانکاری جهان ارزیابی کرد و افزود: امروز باید با استفاده از اعتبار، توان فنی و اجرایی همه سازمان‌ها و نهادهای معتبر بین‌المللی به ویژه «یونیدو» بستر مناسبی برای ارتقای فناوری صنعت پیمانکاری کشور ایجاد کنیم.