معاون وزیر نفت موانع توسعهای خصوصیها در پتروشیمی از میان برداشته میشود توجه به قوانین صنعت پتروشیمی در راستای سرمایهگذاریها معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از منابع بخش خصوصی گفت: این شرکت موانع توسعه این صنعت را شناسایی کرده و برای برطرف کردن آن میکوشد. به […]
معاون وزیر نفت
موانع توسعهای خصوصیها در پتروشیمی از میان برداشته میشود
توجه به قوانین صنعت پتروشیمی در راستای سرمایهگذاریها
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از منابع بخش خصوصی گفت: این شرکت موانع توسعه این صنعت را شناسایی کرده و برای برطرف کردن آن میکوشد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نفت، سیدرضانوروززاده در آیین روز صنعت پتروشیمی با اشاره به این که در کنار توسعه در کشور، ابزار آن نیز باید تعریف شود، اظهار کرد: همزمان با فعالیتهای توسعهای در صنعت پتروشیمی، قوانین را نیز باید در نظر داشت تا پیشرفت این صنعت با شتاب بیشتری انجام شود.
وی با تأکید بر این که شرکت ملی صنایع پتروشیمی باید در قالب مشارکت با بخش خصوصی کار کند، گفت: این شرکت حافظ منابع بخش خصوصی است و با شناسایی موانع توسعه این صنعت، برای رفع آن میکوشد.
نوروززاده با اشاره به این که هزینه احداث پتروشیمیهای اولیه در کشور بسیار بالا بوده است، تصریح کرد: اما باید توجه کرد که اگر این صنعت در کشور شکل نمیگرفت و یا این که توسعه نیابد، زمینه توسعه نیروی انسانی نیز در کشور صورت نمیگیرد.
وی ادامه داد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی، واحدهای تولیدی و تحقیقاتی باید تشکیل یک مثلث برای انجام پروژههای توسعهای بدهند، اظهار کرد: مرکز پژوهش و تحقیقاتی باید پل ارتباطی صنعت و دانشگاهها باشد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: این شرکت به دلیل داشتن نقش حاکمیتی، در انجام پروژههای توسعهای، شریک خواهد بود و هرچه ریسک انجام پروژه بالاتر رود، تعهد این شرکت نیز بالاتر میرود اما در صورت به نتیجه رسیدن پروژه، همه منفعت آن برای سرمایهگذار حفظ میشود زیرا شرکت ملی صنایع پتروشیمی تنها به دنبال توسعه این صنعت است؛ نتیجه این راهکار، گسترش فناوری و ثبت یک لیسانس است.
معاون وزیر نفت با بیان این که ایران هم اکنون توان پیشرفتهای علمی بالا را دارد، گفت: برای رشد صنعت پتروشیمی باید توسعه فناوریهای عملیاتی را نیز داشته باشیم.
نوروززاده ادامه داد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ایفای نقش حاکمیتی، حمایتی و تسهیلگری در گسترش بخش خصوصی، زمینه رشد این صنعت را ایجاد میکند.
حاکمیت بخش خصوصی در صنعت پتروشیمی
صنعت پتروشیمی ایران با توجه به آمایش سرزمین و جذب سرمایهگذاریهای جدید میتواند مسیر توسعه خود را با شتاب بیشتری طی کند.
همچنین عباس شعریمقدم، مدیرعامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان پدر صنعت پتروشیمی در آیین سالگرد این صنعت خاطرات خود را در دوران فعالیت خود در این حوزه تعریف کرد و ضمن بیان روند توسعه و جهشهای صنعت از قبل از انقلاب تا کنون راهکارهایی برای رفع موانع تولید پیشنهاد کرد.
به گزارش نیپنا، وی در این آیین اظهار کرد: صنعت پتروشیمی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی واحدهای زیادی مانند پتروشیمی آبادان، رازی، خارک، ایران و ژاپن یا بندر امام امروزی را داشت و ظرفیت تولید صنعت در حدود ۶ میلیون تن بوده است و از ابتدا قرار بود که بخش خصوصی بر این صنعت حاکم باشد و امروز شاهد توسعه بخش خصوصی هستیم.
شعری مقدم دوران سازندگی را اولین جهش رشد صنعت پتروشیمی عنوان کرد و گفت: به دلیل شرایط جنگی واحدهای زیادی در داخل کشور و دور از آبها راهاندازی شدند و در شرایط کنونی براساس آمایش سرزمین واحدها باید بیشتر در کنار آبها راهاندازی شوند.
وی ادامه داد: براین اساس میتوان نتیجه گرفت که بیشتر مشکلات صنعت پتروشیمی مربوط به صنعت نیست و پیشنهاد میکنم شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان نقش توسعهگر در صنعت با راهبردی جدید فعالیت خود را ادامه دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.