رییس کمیسیون اقتصادی مجلس فقرزدایی لایحه بودجه سال ۹۷ از اساس روی هوا است رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت قرار نیست مازاد بر برنامه ششم توسعه، ۷ هزارمیلیارد تومان به اقشار آسیبپذیر پرداخت کند، بلکه کل این کار را منوط به میزان حذف یارانه نقدی کرده است. به گزارش خانه ملت، محمدرضاپورابراهیمی […]
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس
فقرزدایی لایحه بودجه سال ۹۷ از اساس روی هوا است
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت قرار نیست مازاد بر برنامه ششم توسعه، ۷ هزارمیلیارد تومان به اقشار آسیبپذیر پرداخت کند، بلکه کل این کار را منوط به میزان حذف یارانه نقدی کرده است.
به گزارش خانه ملت، محمدرضاپورابراهیمی با اشاره به تأکید دولت مبنی بر فقرزدایی لایحه بودجه سال ۹۷، بیانداشت: دولت برای رفع فقر مطلق اعتبار ۷ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته است، یعنی در نظر دارد مستمری افراد تحت پوشش امداد امام خمینی و بهزیستی افزایش یابد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در قانون برنامه ششم توسعه کل احکامی برای مستمری افراد تحت پوشش امداد امامخمینی(ره) و بهزیستی در نظر گرفته شده است، ادامهداد: در لایحه بودجه سال ۹۷ آمده است که از حذف یارانه نقدی برخی دهکها اعتباراتی برای اقشار آسیبپذیر در نظر گرفته شود اما بحث اینجاست که مشخص نیست با چه رویکرد و مکانیزیمی قرار است یارانه نقدی حذف شود.
دولت برگشت به فقر مطلق را رقم زده است نه عبور از آن را
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس دهم شورای اسلامی گفت: تصور ما در روز اول از ارایه لایحه بودجه سال ۹۷ این بود که دولت اعتباراتی برای کمک به محرومین و افراد تحت پوشش امداد امامخمینی(ره) و بهزیستی در نظر گرفته است و این اعتبار مازاد بر احکام قانون برنامه ششم است، اما اکنون مشخص شده است که دولت موضوع فقرزدایی و قانون برنامه ششم را به میزان حذف دهکهای پردرآمد گرفته زده است و در واقع دولت برگشت به فقر مطلق را رقم زده است نه عبور از آن را.
وی توضیح داد: چرا که دولت قرار نیست مازاد بر برنامه ششم توسعه، ۷ هزارمیلیارد تومان به اقشار آسیبپذیر پرداخت کند بلکه کل این کار را منوط به میزان حذف یارانه نقدی کرده است.
اما و اگرهای افزایش قیمت حاملهای انرژی
این نماینده مجلس با اشاره به افزایش قیمت حاملهای انرژی در لایحه بودجه سال ۹۷، عنوانکرد: دولت در نظر دارد از تفاوت قیمت حاملهای انرژی با هدف کاهش فقر در اشتغالزایی هزینه کند اما این نکته مطرح است که امکان تحقق تفاوت قیمت حاملهای انرژی با موضعی که مجلس و کمیسیونها گرفته است امکانپذیر نیست.
پورابراهیمی در ادامه گفتوگو با خانه ملت، با بیان اینکه درآمد حاصل از افزایش قیمت حاملهای انرژی به حوزه تخصصی اشتغالزایی واریز نمیشود، بیانداشت: ایراد دیگر به پیشنهاد دولت در زمینه افزایش قیمت حاملهای انرژی این است که درآمد حاصل به متولی اصلی اشتغال واریز نمیشود و قرار است سازمان برنامه و بودجه برای آن تعیین تکلیف کند این در حالی است که سازمان برنامه متولی فقرزدایی و ایجاد اشتغال نیست.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه دولت برای فقرزدایی در لایحه بودجه سال ۹۷ دارای مشکل و روی هوا است، گفت: نمایندگان در کمیسیون تلفیق و صحن علنی تلاش دارند با تغییر و اصلاح در لایحه بودجه سنواتی قانونی مطابق بر واقعیتها تدوین و تصویب کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.