برگزاری تشریفات مناقصات خارج‌سازی مغروقه‌ها در بندر عسلویه در آینده نزدیک

برگزاری تشریفات مناقصات خارج‌سازی مغروقه‌ها در بندر عسلویه در آینده نزدیک   مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده امسال ۶ فروند شناور غرقی در آب‌های استان بوشهر خارج می‌شود. به گزارش مانا، محمدمهدی‌بنچاری با بیان این‌که شناورهای غرق شده سبب بروز مشکلاتی در حوزه دریانوردی و بندر است، اظهارداشت: این […]

برگزاری تشریفات مناقصات خارج‌سازی مغروقه‌ها در بندر عسلویه در آینده نزدیک

 

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده امسال ۶ فروند شناور غرقی در آب‌های استان بوشهر خارج می‌شود.

به گزارش مانا، محمدمهدی‌بنچاری با بیان این‌که شناورهای غرق شده سبب بروز مشکلاتی در حوزه دریانوردی و بندر است، اظهارداشت: این شناور‌ها پس از غرق شدن ایمنی تردد شناور‌ها را به مخاطره می‌اندازد.

وی با بیان این‌که، تعداد ۳۱ فروند مغروقه فلزی و ۱۴۴ فروند مغروقه موتورلنج چوبی و فایبر گلاس از سال ۱۳۹۱ در استان بوشهر وجود داشته است، گفت: از این تعداد مغروقه‌های فلزی، ۲۶ مورد کاملاً شناسایی و بازدید زیر آبی شده‌اند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از خارج‌سازی شناورهای غرقی در آب‌های استان بوشهر خبر داد و گفت: تاکنون تعداد ۶ فروند از شناورهای غرقی فلزی و ۱۲۰ فروند از مغروقه‌های موتور لنج چوبی به صورت کامل از آب خارج‌سازی شده است.

بنچاری بیان کرد: طی ۳ قرارداد مجزا با پیمانکاران بومی استان بوشهر تعداد ۳۵ فروند مغروقه موتورلنج در بندر گناوه، ۴ فروند مغروقه موتورلنج در بندر دیلم و ۶ فروند در بندر کنگان خارج‌سازی شدند تا تردد دریانوردان در بنادر تابعه به صورت ایمن میسر شود.

وی با اشاره به طرح‌های سال ۱۳۹۳ در زمینه خارج‌سازی شناورهای غرقی از آب‌های استان بوشهر خاطرنشان‌کرد: سال ۹۳ نقطه عطفی در کارنامه خارج‌سازی مغروقه‌های فلزی استان بوشهر است که در این سال یکی از مغروقه‌های فلزی به نام آریانا که در نزدیکی بویه ۱۴ ورودی کانال بندر بوشهر مغروق شده بود، در این سال توسط یکی از پیمانکاران بومی، شناورسازی و به منطقه امن منتقل شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان این‌که در ادامه پاکسازی کانال دسترسی بندر بوشهر، یک فروند دوبه فلزی به طول ۲۵ متر، انتهای خور لشکری خارج‌سازی شد، گفت: امسال با انعقاد قرارداد دیگری خارج‌سازی مغروقه‌های نوید در بندر بوشهر و هدایت۳ در بندر دیلم در دستور کار قرار گرفت و مغروقه هدایت ۳ به صورت کامل خارج‌سازی و به جزیره نگین بندر بوشهر منتقل شد.

وی گفت: در اثر آتش‌سوزی سال ۹۶ در بندر کنگان تعداد ۱۴ فروند موتورلنج درآن بندر مغروق شد که کلیه آنها در کم‌ترین زمان ممکن از بستر حوضچه کنگان پاک‌سازی شدند.

بنچاری بیان‌کرد: هم‌اکنون خارج‌سازی مغروقه‌های موسوم به کشتی ماهیگیری، بارج کنار کشتی ماهیگیری و یدک‌کش پاناما در بندر بوشهر و مغروقه نوید در نزدیکی اسکله جلالی بندر بوشهر، در حال انجام و پیگیری است.

وی افزود: همچنین تشریفات مناقصات خارج‌سازی مغروقه‌های سلطان در بندر عسلویه، آبسوسا در منطقه بندرگاه بندر بوشهر و برچیدن ۱۰۰ متر از اسکله تجاری ایران در کانال دسترسی بندر بوشهر در حال پیگیری و از برنامه‌های آتی خارج‌سازی این بندر است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان این‌که در سال ۱۳۹۳ تعداد ۵ فروند مغروقه موتورلنج که در اثر آتش‌سوزی در بندر شیلات رستمی غرق شده بود نیز توسط یکی از پیمانکاران بومی خارج‌سازی شد، افزود: در سال ۱۳۹۴ نیز طی قراردادی با یکی از پیمانکاران بومی استان بوشهر، خارج‌سازی تعداد ۷ فروند مغروقه فلزی و دو فروند مغروقه موتورلنج در دستور کار قرار گرفت که از این تعداد، یک فروند دوبه به طول ۲۵ متر و یک سکوی بتونی ۱۳۰تنی از مغروقه‌های فلزی و همچنین دو فروند موتورلنج از کانال دسترسی بندر بوشهر خارج‌سازی شدند.

بنچاری بیان‌کرد: در این سال با تلاش دستگاه‌های ذی‌ربط، ۱۹ شناور سفاری و صیادی که بر اثر آتش‌سوزی در اسکله این بندر سوخته و غرق شده بودند از عمق آب خارج و به خشکی منتقل شدند.

 

وی با بیان این‌که سال گذشته یکی از مغروقه‌های پرمخاطره استان بوشهر، در بندر دیر به صورت کامل از بستر حوضچه شیلات آن بندر خارج‌سازی شد، افزود: در سال ۹۵ تعداد ۳۵ فروند موتورلنج مغروق نیز از بستر کانال بندرگناوه خارج‌سازی شد. این مغروقه‌ها از سال ۹۲ تا ۹۵ مجدداً در کانال آن بندر مغروق شده بود.