عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد فعال شدن ۶۰۰۰ هزار یونیت دندانپزشکی گامی مؤثر برای بهبود وضعیت حوزه دهان و دندان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس فعال شدن ۶۰۰۰ هزار یونیت دندان پزشکی با تعرفه ۵۰ درصد کمتر از بخش خصوصی تا نیمه اول سال ۹۷ را از جمله اقدامات ارزنده وزارت […]
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد
فعال شدن ۶۰۰۰ هزار یونیت دندانپزشکی گامی مؤثر برای بهبود وضعیت حوزه دهان و دندان
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس فعال شدن ۶۰۰۰ هزار یونیت دندان پزشکی با تعرفه ۵۰ درصد کمتر از بخش خصوصی تا نیمه اول سال ۹۷ را از جمله اقدامات ارزنده وزارت بهداشت در حوزه بهداشت دهان و دندان طی سالهای اخیر دانست.
همایونهاشمی در گفت وگو با خانهملت، فعال شدن ۶ هزار یونیت دندانپزشکی با تعرفه ۵۰ درصد کمتر از بخش خصوصی تا نیمه اول سال ۹۷ را از جمله اقدامات ارزنده وزارت بهداشت در حوزه بهداشت دهان و دندان طی سالهای اخیر دانست و گفت: برای توسعه خدمات دندانپزشکی و بهداشت دهان و دندان در کشور نیاز به مداخلات جدی وجود دارد زیرا شبکه خدماتی بهطور مناسب نمیتواند پاسخگوی نیازها و مطالبات مردم باشد.
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه وضعیت بهداشت دهان و دندان در کشور مناسب نیست، تصریحکرد: اقدامات انجام شده از سوی وزارت بهداشت طی چند سال اخیر تا حدودی توانسته وضعیت این حوزه را ارتقا دهد.
وی با بیان اینکه هزینههای دندانپزشکی بسیار بالا است، افزود: در اغلب کشورها دولت برای خدمات پایهای از جمله دهان و دندان و همچنین حوزههای پیشگیری بستههای تشویقی مناسبی مانند حمایتهای بیمهای را در نظر گرفته از این رو دولت و مردم برای این دست خدمات خیلی هزینه نمیکنند و این عامل میتواند در نهادینهسازی خدمات بسیار مؤثر باشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر اینکه مجلس از اقدامات شایسته وزارت بهداشت در حوزه دهان و دندان حمایت میکند، تصریحکرد: انتظار میرود وزارت بهداشت برای توسعه خدمات حوزه دهان و دندان اقدام کند.
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس دهم، بر ضرورت افزایش ارایه خدمات پیشگیرانه در حوزه سلامت دهان و دندان تأکید کرد و گفت: متأسفانه بخش زیادی از مردم توجه چندانی به پیشگیری و مراقبت ندارند، بنابراین متحمل صرف هزینههای گزاف میشوند البته نیاز است سیاستهای بیمهای در این حوزه بهگونهای باشد که مردم به جای درمان به فکر پیشگیری باشند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: باید امر پیشگیری پیش از مداخلات درمانی مورد توجه قرار گیرد تا بتوان اغلب بیماریها را با توجه به پیشگیری، آموزش و اطلاعرسانی مناسب مدیریت و کنترل کرد به عنوان مثال سن ابتلای زنان به بیماری آرتروز در کشور بسیار پایین است و علت این موضوع بیتوجهی نسبت به امر پیشگیری و آموزش است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.