اخذ مالیات از خانه‌های خالی پیمانکاران را از ساخت و ساز دور می‌کند

عضو کمیسیون عمران مجلس اخذ مالیات از خانه‌های خالی پیمانکاران را از ساخت و ساز دور می‌کند عضو کمیسیون عمران مجلس، ضمن مخالفت با اخذ مالیات از خانه‌های خالی، گفت: تسهیلات ۱۲۰ میلیون تومانی مردم را در حاشیه شهر‌ها خانه‌دار می‌کند. به گزارش خانه‌ملت، حسن‌خسته‌بند با تأکید بر این‌که اخذ مالیات از خانه‌های خالی در […]

عضو کمیسیون عمران مجلس

اخذ مالیات از خانه‌های خالی پیمانکاران را از ساخت و ساز دور می‌کند

عضو کمیسیون عمران مجلس، ضمن مخالفت با اخذ مالیات از خانه‌های خالی، گفت: تسهیلات ۱۲۰ میلیون تومانی مردم را در حاشیه شهر‌ها خانه‌دار می‌کند.

به گزارش خانه‌ملت، حسن‌خسته‌بند با تأکید بر این‌که اخذ مالیات از خانه‌های خالی در شرایط فعلی به صلاح نیست، گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که پیمانکاران بخش خصوصی وارد عرضه ساخت و ساز شود به ویژه ساخت خانه‌هایی با زیربنای زیر ۱۰۰ متر تا به این ترتیب کمبود واحد مسکونی جبران شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که باید کمبود مسکن به ویژه برای زوج‌های جوان و افرادی با درآمدهای پایین حل شود، افزود: در صورتی که شرایط برای حضور بخش خصوصی در عرصه ساخت و ساز فراهم شود افراد توانایی خرید مسکن با دریافت وام را نیز پیدا خواهند کرد.

ضرورت پرداخت مالیات از سوی خانه‌های خالی لوکس

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی، ادامه‌داد: اخذ مالیات از خانه‌های خالی تنها مختص خانه‌های بالای ۲۰۰ متر و به نوعی املاک لوکس شود.

خسته‌بند با اشاره به نحوه تسهیلات‌دهی بانک‌ها در حوزه مسکن، گفت: تسهیلات مسکن باید در بافت‌های فرسوده ارایه شود تا به این ترتیب ساخت وساز در این مناطق رونق پیدا کند.

وی با یادآوری برخی اظهارنظر‌ها در خصوص این‌که تسهیلات‌دهی بانک‌ها در حوزه مسکن ۸۰ درصد قیمت خانه را شامل می‌شود، افزود: با فرض دریافت ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات در تهران که نه، حتی در شهرهای کوچک هم نمی‌توان اقدام به خرید خانه‌ای در حدود ۸۰ یا ۱۰۰ متری کرد.

تسهیلات بافت فرسوده باید افزایش یابد

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر ضرورت افزایش رقم تسهیلات برای تزریق در بافت فرسوده، گفت: متأسفانه تسهیلات‌دهی در کشور با یک نسخه یکسان صورت گرفته که این خود عامل عدم توفیق این سیاست در بسیاری از استان‌ها بوده است.

وی ادامه داد: باید برای هر استانی نسخه جداگانه‌ای از حیث ساماندهی بازار مسکن نوشته شود البته شاید چند استان شرایط مشابه با یکدیگر داشته باشند اما با این حال نیازمند برنامه متمایز از یکدیگر هستند.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: هر نوع اقدامی در بازار مسکن باید با اخذ مشورت از دستگاه‌های مربوطه صورت بگیرد تا به این ترتیب بهترین نتیجه در اقتصاد کشور متصور باشد.