۱۳ پهنه معدنی در سیستان و بلوچستان به بخش خصوصی واگذار می‌شود

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ۱۳ پهنه معدنی در سیستان و بلوچستان به بخش خصوصی واگذار می‌شود رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: پس از انجام عملیات شناسایی و پی‌جویی، برای مناطق امید بخش معدنی در شهرستان‌های نیمروز و خاش پروانه اکتشاف صادر شده است. به گزارش […]

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان

۱۳ پهنه معدنی در سیستان و بلوچستان به بخش خصوصی واگذار می‌شود

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: پس از انجام عملیات شناسایی و پی‌جویی، برای مناطق امید بخش معدنی در شهرستان‌های نیمروز و خاش پروانه اکتشاف صادر شده است.

به گزارش ایسنا، ‌نادرمیرشکار شورای توسعه صنعت استان افزود: به جهت شناسایی موادمعدنی و در راستای ایجاد معادن، صنایع معدنی و با عنایت به ظرفیت‌های معدنی در سطح استان تعداد ۱۳ پهنه (در مناطق مختلف استان) با مساحت کلی ۸۵ هزار کیلومترمربع از سال ۹۳ به شرکت‌های توانمند اکتشافی بخش خصوصی و دولتی واگذار شده است.

وی ادامه‌داد: از تعداد ۱۳ پهنه استان، دو پهنه (پهنه خارستان شهرستان خاش – پهنه جانجا شهرستان نیمروز) پس از انجام عملیات شناسایی و پی‌جویی (مرحله اول و دوم) و معرفی مناطق امیدبخش معدنی منجر به صدور پروانه اکتشاف جهت انجام اکتشافات تکمیلی شده است‌.

میرشکار خاطرنشان‌کرد: همچنین چند پهنه دیگر از قبیل نوار مرز(۹ محدوده امیدبخش) و سراوان (۴ محدوده امیدبخش) به نام ایمیدرو و پهنه املاح تبخیری چابهار به نام شرکت تهیه و تولید موادمعدنی ایران، پس از انجام عملیات شناسایی و پی‌جویی (مرحله اول و دوم) و معرفی مناطق امیدبخش معدنی در شرف صدور پروانه اکتشاف هستند‌.

وی افزود: چند پهنه دیگر با توجه به درخواست شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در شرف واگذاری به شرکت مذکور هستند.

میرشکار در ادامه گفت: پهنه‌های دیگری از قبیل (نصرت‌آباد ۱ و ۲، غرب زهدان، نیکشهر) آماده واگذاری به متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش اکتشاف استان است.

 

رییس سازمان صنعت‌، معدن و تجارت استان در پایان اظهارکرد: امید می‌رود با انجام عملیات اکتشافی در این پهنه‌ها و شناسایی ذخایر پنهان معدنی جدید، موجبات رونق تولید، رشد و شکوفایی و ایجاد اشتغال پایدار در استان فراهم شود.