گردشگری چابهار در بند گرانی و کمبود زیرساخت مناسب گرفتار است هوای بسیار مطبوع برای بازدید از جاذبههای بینظیر گردشگری چابهار آنهم در این فصل از سال فدای قیمتهای سربه فلک کشیده و کمبود زیرساختهای مناسب برای جذب حداکثری گردشگران شده است. به گزارش مهر، به گواه کارشناسان و صاحبنظران حوزه گردشگری چابهار با ۲۰۰ […]
گردشگری چابهار در بند گرانی و کمبود زیرساخت مناسب گرفتار است
هوای بسیار مطبوع برای بازدید از جاذبههای بینظیر گردشگری چابهار آنهم در این فصل از سال فدای قیمتهای سربه فلک کشیده و کمبود زیرساختهای مناسب برای جذب حداکثری گردشگران شده است.
به گزارش مهر، به گواه کارشناسان و صاحبنظران حوزه گردشگری چابهار با ۲۰۰ جاذبه منحصر به فرد طبیعی و جانوری بسیار جذابتر از قطبهای گردشگری کنونی ایران همچون کیش و قشم است، چرا که اکثر جاذبههای چابهار بکر و دست نخوره است.
جاذبههای کمنظیر و گاهی مواقع بینظیر سرزمین «موج و مرجان» از منطقه «گلفشان» در غرب چابهار که با پرتاپ حبابهای گلآلود از دل زمین خبر میدهد و یکی از معدود پدیدههای ژئوتوریستی جهانی است تا جاده ساحلی چابهار به گواتر در شرق بندر چابهار با جاذبههای متنوع طبیعی و جانوری تنها بخشی از جاذبههای بکر سواحل مکران است که یک پکیج کامل سفری بدون خستگی را برای گردشگران به ارمغان میآورد.
این شرایط در حالی این روزها در بندر چابهار مهیا است که مردم در بسیاری از مناطق کشور از برف و بوران و سرما گریزان هستند اما اینجا گردشگران بهترین و مطبوعترین هوا را تجربه میکنند و براساس آخرین نظرسنجی که از همین گردشگران انجام شده، پاییز و زمستان بهترین زمان برای چابهارگردی است.
این منطقه از کشور عزیزمان ایران با این ظرفیت بالای گردشگری باید همچون کیش و قشم سالانه میزبان هزاران گردشگر داخلی و خارجی باشد اما عدم توسعه زیرساخت مناسب و همچنین عدم هماهنگی میان دستگاههای متولی گردشگری موجب شده تا بندر چابهار نتواند سهم خود را در گردشگری کشور به دست آورد.
گردشگری چابهار به دلیل عدم توسعه زیرساخت صرفاً در بعد طبیعتگردی است
یک فعال گردشگری در چابهار با بیان اینکه گردشگری چابهار به دلیل عدم توسعه زیرساخت صرفاً در بعد طبیعتگردی است، اظهارداشت: تورهایی که به چابهار میآیند، عموماً افراد مسن و بازنشسته را شامل میشود چرا که چابهار زیرساخت تفریحی مناسب برای جوانان و کودکان ندارد بهگونهای که در چابهار حتی یک شهربازی مناسب برای کودکان وجود ندارد و حتی یک مکان مناسب برای شناکردن جوانان نیر تعبیه نشده است، بنابراین عموماً افراد مسن تمایل به سفر به چابهار دارند.
ریحانهاحمدی افزود: با آنکه یکی از منحصر به فردترین پکیجهای گردشگری طبیعی و جانوری را در شرق چابهار و در امتداد جاده ساحلی شاهد هستیم که شامل کوههای مریخی، پدیده اعجابانگیز «تالاب صورتی» و پرندگان چنگر، فلامینگو، حواصیل، باقرقره، تیهو، عقاب دشتی و خوتکا و همچنین منطقه شگفتآور «گواتر» با دلفینها و گاندوهای آن است اما کمتر تورگردانی علاقهمند به بردن تور خود به این منطقه هستند.
به گفته این فعال گردشگری جاده ساحلی کم عرض، خراب و بدون شانه شرق چابهار بدترین جاده از نوع خود است بهطوریکه برای نمونه خودروهای تورگردان ما حد فاصل منطقه «بریس» تا «گواتر» را که تنها ۳۰ کیلومتر است در حدود زمانی یک و نیم ساعته طی میکنند.
وی ادامه داد: عدم وجود زیرساختهای گردشگری در این جاده ساحلی به قدری است که هیچگونه سرویس بهداشتی و یا جای مناسبی برای استراحت بینجادهای در مسیر آن وجود ندارد و اگر گردشگری بخواهد از سرویس بهداشتی استفاده کند باید او را به ناچار به بنادر ماهیگیری همجوار ببریم که با دیدن سرویسهای آنجا نه تنها سرزمین موج و مرجان را فراموش میکند، بلکه در هنگام بازگشت به وطن نیز دوستان و آشنایان خود را از سفر به چابهار باز میدارد، بنابراین این جاده ساحلی هر چند پر از جاذبههای منحصربهفرد است اما گردشگران این موضوع را یا در برنامههای خود نمیآورند و یا تنها بخشی از آن را بازدید میکنند.
قیمتها در چابهار سر به فلک گذاشته است
همچنین این روزها قیمتهای اقامت و بلیط سفر به چابهار نیز سر به فلک گذاشته و گردشگران را مجاب کرده که عطای چابهارگردی را به لقای آن ببخشند و سرزمین چهارفصل را هر چند جذاب از سبد گردشگری خود خارج کنند، بهطوری که به گواه فعالان گردشگری قیمتهای بلیط و اقامت در چابهار بهطور متوسط ۴ برابر رقیبان آن یعنی کیش و قشم است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.