سرانه مصرف قند و شکر در ایران ۶۶ گرم در روز است! مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه ۶۰ درصد مردم کشور گرفتار اضافه وزن و چاقی هستند، گفت: سرانه مصرف قند و شکر در ایران ۶۶ گرم در روز بوده و ۳ برابر مقدار توصیهشده و استاندارد توسط سازمان بهداشت جهانی […]
سرانه مصرف قند و شکر در ایران ۶۶ گرم در روز است!
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه ۶۰ درصد مردم کشور گرفتار اضافه وزن و چاقی هستند، گفت: سرانه مصرف قند و شکر در ایران ۶۶ گرم در روز بوده و ۳ برابر مقدار توصیهشده و استاندارد توسط سازمان بهداشت جهانی است.
بهگزارش فارس، زهراعبداللهی در همایش غذای سالم با محوریت شیرینی در زندگی سالم اظهارداشت: شیرینی در فرهنگ ایرانی جایگاه خاصی داشته و در همه مراسمها از آن برای پذیرایی استفاده میشود ولی متأسفانه این مسأله حوزه سلامتی را با چالشهایی مواجه کرده است.
وی با اشاره به شیوع اضافهوزن در کشور گفت: امروزه در کشور ۶۰ درصد مردم ایران دچار اضافهوزن و چاقی بوده و میزان چاقی در کودکان زیر ۵ سال نیز دوبرابر شده است که این مسأله خطر بروز بیماریهای غیرواگیر را افزایش میدهد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامهداد: مهمترین مسأله که میتواند در این زمینه مورد توجه قرارداد الگوی غذایی مردم است؛ چراکه مصرف بیش از حد و اندازه قند، نمک و چربی عوامل خطر تغذیهای به شمار رفته و سبب ابتلا به اضافهوزن و چاقی میشود.
عبداللهی تصریحکرد: کاهش مرگومیر ناشی از بیماریهای غیرواگیر با توجه به این مسأله انجام شدنی است و باید توجه داشت که سرانه مصرف قند و شکر اکنون در ایران ۶۶ گرم در روز است در حالیکه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده، این رقم باید کمتر از ۲۵ گرم در روز باشد.
وی عنوان کرد: ایرانیها ۳ برابر مقدار استاندارد و توصیهشده مصرف قند و شکر داشته و اگر بخواهیم شیوع بیماریهای غیرواگیر را کاهش دهیم باید بتوانیم تولید محصولات غذایی سالم را مدنظر قرار دهیم.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اضافهکرد: ذائقه مردم ایران به سمت مصرف زیاد مواد شیرین است که بهتدریج باید این ذائقه را اصلاح کرد. از طرفی برخی از روغنها به دلیل اینکه اشباع بوده، سبب بروز بیماریهای مختلفی میشود.
عبداللهی از ارتباط مستقیم عوامل خطر تغذیهای و سرطانهایی همچون پانکراس و سینه گفت: باید محصولات غذایی به سمت استفاده کمتر از قند و نمک و چربی باشد و ترجیحاً از آرد سبوسدار در پخت شیرینی استفاده کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.