رفع کاستی قانونگذاریها با تعامل مستمر بین وزارت نفت و نیرو عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: کمبودی در قوانین برای اجرای پروژههای مرتبط با افزایش راندمان نیروگاهها نداشتهایم. به گزارش تسنیم، هدایتا…خادمی نماینده مردم ایذه و باغملک، با اشاره به اینکه اقدامات مثبتی در زمینه بهسازی نیروگاهها و افزایش ظرفیتها با رویکرد بهبود […]
رفع کاستی قانونگذاریها با تعامل مستمر بین وزارت نفت و نیرو
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: کمبودی در قوانین برای اجرای پروژههای مرتبط با افزایش راندمان نیروگاهها نداشتهایم.
به گزارش تسنیم، هدایتا…خادمی نماینده مردم ایذه و باغملک، با اشاره به اینکه اقدامات مثبتی در زمینه بهسازی نیروگاهها و افزایش ظرفیتها با رویکرد بهبود راندمان در این بخش انجام شده است، گفت: در قوانین بودجه سنواتی کشور و همچنین قوانین بالادستی همچون برنامههای چهارم و پنجم توسعه کشور بندهای مرتبط با این موضوع مورد تأکید قرار گرفته بود که اگر دولتهای وقت میتوانستند از ظرفیتهای قانونی در این بخش استفاده کنند، اکنون وضعیت بهتری در متوسط راندمان نیروگاهها داشتیم و به جای اینکه نیروگاههایی با راندمانهای ۲۰ درصدی در مدار بهرهبرداری داشته باشیم، نیروگاههای سیکل ترکیبی با راندمانهای بالای ۵۰ درصد در مدار بهرهبرداری داشتیم.
خادمی با بیان اینکه «بیان کمبودها به معنای رد و نادیده گرفتن تمامی تلاشها و اقدامات مؤثر انجام شده برای توسعه نیروگاهها نیست»، گفت: اقدامات مثبتی نیز در زمینه بهسازی نیروگاهها و افزایش ظرفیتها با رویکرد بهبود راندمان در این بخش انجام شده، اما بهطور قطع میتوان گفت که اقدامات صورت گرفته کافی نبوده است.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریحکرد: به دنبال این هستیم که با تعامل مستمر و تنگاتنگ با مجموعه وزارت نیرو و مجموعه وزارت نفت در طول دولت دوازدهم به جایی برسیم که با رفع کاستیهای قانونگذاری، ایجاد ظرفیتهای قانونی، رفع چالشهای موجود و رسیدن به راهکارهای اجرایی در تأمین مالی، به اهداف عالیه افزایش راندمان نیروگاهها که در برنامه پنجم توسعه محقق نشد، در برنامه ششم توسعه دست یابیم.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی ادامهداد: بهطور قطع در این بین، تبدیل نیروگاههای سیکل ساده گازی به سیکل ترکیبی به منظور افزایش راندمان نیروگاههای گازی که زیر ۳۵ درصد است به بالای ۴۰ درصد و یا حتی به بیش از ۵۰ درصد یکی از مهمترین اقداماتی است که باید چالشهای بر سر راه آن شناسایی شده و برنامهها در این زمینه اجرایی شود.
خادمی افزود: همچنین اطلاع داریم که دولت برنامههایی را در زمینه نوسازی نیروگاههای فرسوده دنبال میکند که هدفگذاری مطلوبی است و موجب میشود که نیروگاههایی با راندمان پایین از شبکه سراسری حذف شده و نیروگاههایی با راندمان بالاتر جایگزین شوند که کمیسیون انرژی مجلس هم دولت را در این زمینه یاری میکند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم با بیان اینکه «احداث نیروگاههای جدید با تکنولوژی روز و راندمان بالاتر از ۵۵ درصد تا ۶۰ درصد در برنامه ششم توسعه هدفگذاری شده است»، گفت: جذب سرمایه برای اجرای این پروژهها بسیار حایز اهمیت است و مجموعه وزارت نیرو مذاکراتی در این زمینه با شرکتهای داخلی و خارجی دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.