زمان آمدن اولین بوئینگ دور نیست

زمان آمدن اولین بوئینگ دور نیست معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این‌که  ترامپ در خرید هواپیما از بوئینگ چه اثری داشت؟ اظهارداشت: در مجوز‌ها هیچ تغییری داده نشده است و مجوزهایی که صادر شده بود، همچنان معتبر است. اصغرفخریه‌کاشان در گفت‌وگو با خبرآنلاین افزود: با این حال، اما این‌که  در آینده چه […]

زمان آمدن اولین بوئینگ دور نیست

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این‌که  ترامپ در خرید هواپیما از بوئینگ چه اثری داشت؟ اظهارداشت: در مجوز‌ها هیچ تغییری داده نشده است و مجوزهایی که صادر شده بود، همچنان معتبر است.

اصغرفخریه‌کاشان در گفت‌وگو با خبرآنلاین افزود: با این حال، اما این‌که  در آینده چه می‌خواهد کند، باید ببینیم چه می‌شود و تا این لحظه ترامپ فقط سعی کرده که جهان را بترساند. قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل تصریح‌کرد: ترامپ سعی کرده در مؤسسات مالی و بانک‌ها وحشت ایجاد کند که با ایران کار نکنند، ولی با این وجود، مجوز‌ها معتبر و سر جای خود است و هیچ تغییری ایجاد نشده است. فخریه‌کاشان در پاسخ به این پرسش که بوئینگ اعلام کرده بود که از تصمیم واشنگتن پیروی می‌کنیم، متذکرشد: این طبیعی است. اگر آمریکا قانونی بگذارد، مجبور است رعایت کند. منتها اگر این کار در فروش هواپیما مانع ایجاد کند، نقض صریح برجام است. وی عنوان‌کرد: این یک عمل سیاسی است و طبق برجام باید به کمیسیون مشترک ایران و اروپا ارجاع داده شود و بعد هم به شورای عالی امنیت به عنوان نقض معاهده. قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل در پاسخ به این پرسش که براساس تعهد بوئینگ از چه زمانی باید اولین هواپیمای بوئینگ را به ایران تحویل دهد، ادامه‌داد: باید از اواسط سال آینده هواپیما را به ایران تحویل می‌داد، اما با این احتیاط‌هایی که ما می‌کنیم و دائماً قرارداد را تجدیدنظر می‌کنیم، فکر می‌کنیم در ۳ ماهه آخر سال ۲۰۱۸ هواپیما را داشته باشیم. بنا به این گزارش، سخنگوی شرکت هواپیماسازی بوئینگ طی روزهای گذشته اعلام کرده بود: ما در سال ۲۰۱۶ برای تکمیل قرارداد فروش ۸۰ هواپیما به ایران از دولت آمریکا مجوز دریافت کردیم. تا به امروز این تنها قراردادی است که ما از دولت برای تکمیل آن مجوز گرفته‌ایم. وی متذکر شده بود: بوئینگ در حال حاضر درباره هیچ معامله‌ای در آینده با هیچ یک از مشتریان خود در سراسر جهان رایزنی نمی‌کند. سخنگوی بوئینگ تصریح کرده بود: ما نمی‌خواهیم درباره این‌که  سیاست آمریکا در قبال ایران در آینده تغییر خواهد کرد یا نه، ارزیابی داشته باشیم. آنچه می‌توانیم بگوییم، این است که ما به‌طور دقیق از سیاست دولت آمریکا در خصوص تمام معاملات‌ ما با خطوط هوایی تجاری ایران پیروی کرده و به این کار ادامه خواهیم داد.

اصغرفخریه‌کاشان در پاسخ به این‌که  ترامپ در خرید هواپیما از بوئینگ چه اثری داشت؟ اظهارداشت: در مجوز‌ها هیچ تغییری داده نشده است و مجوزهایی که صادر شده بود، همچنان معتبر است.

وی افزود: با این حال، اما این‌که  در آینده چه می‌خواهد کند، باید ببینیم چه می‌شود و تا این لحظه ترامپ فقط سعی کرده که جهان را بترساند.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل تصریح‌کرد: ترامپ سعی کرده در مؤسسات مالی و بانک‌ها وحشت ایجاد کند که با ایران کار نکنند، ولی با این وجود، مجوز‌ها معتبر هست و سر جای خود است و هیچ تغییری ایجاد نشده است.

فخریه‌کاشان در پاسخ به این پرسش که بوئینگ اعلام کرده بود که از تصمیم واشنگتن پیروی می‌کنیم، متذکر شد: این طبیعی است. اگر آمریکا قانونی بگذارد، مجبور است رعایت کند. منتها اگر این کار در فروش هواپیما مانع ایجاد کند، نقض صریح برجام است.

وی عنوان‌کرد: این یک عمل سیاسی است و طبق برجام باید به کمیسیون مشترک ایران و اروپا ارجاع داده شود و بعد هم به شورای عالی امنیت به عنوان نقض معاهده.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل در پاسخ به این پرسش که براساس تعهد بوئینگ از چه زمانی باید اولین هواپیمای بوئینگ را به ایران تحویل دهد، ادامه‌داد: باید از اواسط سال آینده هواپیما را به ایران تحویل می‌داد، اما با این احتیاط‌هایی که ما می‌کنیم و دائماً قرارداد را تجدیدنظر می‌کنیم، فکر می‌کنیم در ۳ ماهه آخر سال ۲۰۱۸ هواپیما را داشته باشیم.

بنا به این گزارش، سخنگوی شرکت هواپیماسازی بوئینگ طی روزهای گذشته اعلام کرده بود: ما در سال ۲۰۱۶ برای تکمیل قرارداد فروش ۸۰ هواپیما به ایران از دولت آمریکا مجوز دریافت کردیم. تا به امروز این تنها قراردادی است که ما از دولت برای تکمیل آن مجوز گرفته‌ایم.

وی متذکر شده بود: بوئینگ در حال حاضر درباره هیچ معامله‌ای در آینده با هیچ یک از مشتریان خود در سراسر جهان رایزنی نمی‌کند.

 

سخنگوی بوئینگ تصریح کرده بود: ما نمی‌خواهیم درباره این‌که  سیاست آمریکا در قبال ایران در آینده تغییر خواهد کرد یا نه، ارزیابی داشته باشیم. آنچه می‌توانیم بگوییم، این است که ما به‌طور دقیق از سیاست دولت آمریکا در خصوص تمام معاملات ‌ما با خطوط هوایی تجاری ایران پیروی کرده و به این کار ادامه خواهیم داد.