تهران با ۱۶ مجموعه سینمایی میزبان جشنواره فیلم فجر

تهران با ۱۶ مجموعه سینمایی میزبان جشنواره فیلم فجر مدیر امور سینماهای سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر اعلام کرد که امسال ۱۶ سینما در تهران با ظرفیت‌های سالنی مختلف میزبان این دوره از جشنواره خواهند بود. محمدرضا‌فرجی، مدیر امور سینماهای سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر و مدیرکل سینمای حرفه‌ای سازمان امور […]

تهران با ۱۶ مجموعه سینمایی میزبان جشنواره فیلم فجر

مدیر امور سینماهای سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر اعلام کرد که امسال ۱۶ سینما در تهران با ظرفیت‌های سالنی مختلف میزبان این دوره از جشنواره خواهند بود.

محمدرضا‌فرجی، مدیر امور سینماهای سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر و مدیرکل سینمای حرفه‌ای سازمان امور سینمایی در گفت‌و‌گو با مهر با اشاره به جدید‌ترین تصمیم‌گیری‌ها در مورد سالن‌های سینمایی جشنواره گفت: قرار است ۱۶ سینما تهران در اختیار سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر قرار گیرد و یکی از دلایلی که تا امروز نام سینماهایی که در این دوره از جشنواره حضور دارند، اعلام نشده این است که منتظریم تا ببینیم دو سینمایی که در مرحله آماده‌سازی نهایی هستند برای حضور در جشنواره آماده می‌شوند یا خیر.

وی ادامه‌داد: دو سینمای آستارا در منطقه تجریش تهران و دیگری سینما سپنتا (با نام موقت) در شهرک غرب قرار بود برای این دوره از جشنواره ملی فیلم فجر آماده شوند ولی بعد از بازدید از سینما آستارا به این نتیجه رسیدیم که به جشنواره نمی‌رسد، اما ۹۵ درصد از روند آماده‌سازی سینما سپنتا طی شده و به احتمال بسیار زیاد برای حضور در جشنواره ملی فیلم فجر آماده می‌شود.

مدیر امور سینماهای سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر تأکیدکرد: طی سال‌هایی که این مسؤولیت را داشتم تمام تلاش خود را کردم تا در هر دوره از جشنواره فیلم فجر یک یا دو سینمای جدید را به ناوگان سینمایی اضافه شود.

وی با اشاره به این‌که قرارداد‌ها برای مالکان سینما ارسال شده است تا هرچه سریعتر برنامه‌های جشنواره پیش رود، بیان‌کرد: درباره بدهی سینما‌ها از دوره‌های قبل، با تعدادی از سینماهای جشنواره اختلاف حساب داشتیم که طی نشستی که با دوستان سینمادار برگزار کردیم، پرداخت این اختلاف حساب جزو تعهدات ما خواهد بود تا هرچه سریعتر این مبالغ تسویه شود.

مدیرکل سینمای حرفه‌ای سازمان سینمایی در ادامه درباره چگونگی پرداخت مبلغ قرارداد سینما‌ها در این دوره از جشنواره گفت: با توجه به این‌که مؤسسه رسانه‌های تصویری طرف قرارداد سینما‌ها در این بخش است، بعد از جشنواره مبالغ مورد نظر به سینماداران پرداخت می‌شود که این مبلغ شامل سهم ۵۰ درصدی از فروش بلیت‌ها است.

وی با اشاره با این‌که از بین سینماهایی که متقاضی حضور در جشنواره فیلم فجر هستند تعدادی از آنها نیازمند به‌روزرسانی بودند که به آنها اطلاع داده شد، توضیح‌داد: تعدادی از سینما‌ها به این مسأله توجه کرده و درگیر به‌روزرسانی هستند که از آن جمله می‌توان به سینما راگا، کیان، یکی از سالن‌های سینما آزادی و سینما ماندانا اشاره کرد. خوشبختانه همکاری سینماداران با جشنواره فیلم فجر قابل توجه است.

 

فرجی در پایان گفت: در آخرین جلسه‌ای که با دبیرخانه جشنواره فیلم فجر داشتیم تصمیم بر این شد که جشنواره در سراسر کشور برگزار شود اما هنوز سالن‌هایی که در شهرستان‌ها انتخاب می‌شود، مشخص نیست.