رییس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی گفت: سال گذشته مؤسسه رازی از فروش تولیدات خود ۱۳۲ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است و بدون شک اگر واردات برخی واکسنهایی که مؤسسه رازی میتواند آن را تولید کند کنترل شود، درآمد این مؤسسه بالاتررفته و از خروج میلیاردها تومان ارز از کشور جلوگیری […]
رییس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی گفت: سال گذشته مؤسسه رازی از فروش تولیدات خود ۱۳۲ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است و بدون شک اگر واردات برخی واکسنهایی که مؤسسه رازی میتواند آن را تولید کند کنترل شود، درآمد این مؤسسه بالاتررفته و از خروج میلیاردها تومان ارز از کشور جلوگیری میشود.
به گزارش ایسنا، حمید کهرام اظهار کرد: سال گذشته مؤسسه رازی از فروش تولیدات خود ۱۳۲ میلیارد تومان درآمد کسب کرده که این مبلغ نسبت به سال ۹۳ با رشد ۴۰ درصدی همراه بوده است.
وی ادامه داد: بدون شک اگر واردات برخی واکسنهایی که مؤسسه رازی نیز تولید میکند کنترل شود، درآمد این مؤسسه بالاتررفته و از خروج میلیاردها تومان ارز از کشور نیز جلوگیری میشود.
کهرام خاطرنشان کرد: به عنوان مثال سالانه ۱٫۵ میلیارد دز واکسن گامبرو در کشور مصرف میشود که تنها ۳۰۰ میلیون دز آن توسط مؤسسه تولید میشود و مابقی وارداتی هستند.
کهرام درباره بیماری گامبرو توضیح داد: این بیماری به ایدز طیور معروف است و اگر ویروس آن در مرغداری شیوع پیدا کند بدون شک همه طیور از بین میروند به همین دلیل واکسیناسیون و پیشگیری از شیوع این بیماری در مرغداریها اهمیت زیادی دارد.
وی توضیح داد: مؤسسه رازی توان تولید این واکسن را به اندازه نیاز داخلی دارد ولی متأسفانه بازار پرشده از واکسنهای وارداتی که از لحاظ کیفیت تفاوتی با نمونههای داخلی ندارند.
این مسؤول ابراز کرد: مؤسسه رازی درحال حاضر ۳۰ تا ۴۰ درصد مجموع واکسنهای طیور مصرفی در کشور را تولید میکند این درحالی است که توانایی دارد ۸۰ درصد این نیاز را مرتفع سازد.
واکسنهای تولیدی مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی
رییس مؤسسه رازی تأکید کرد: تا زمانی که برنامه مدونی برای واردات واکسنهای دام و طیور به کشور اجرایی نشود شرایط موجود تغییر نخواهد کرد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به شیوع تب برفکی در برخی مناطق کشور اشاره کرد و گفت: برای تولید واکسنهای مورد نیاز برای کنترل این بیماری به ۹۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است این درحالی است که مجموع بودجه حوزه دام سازمان دامپزشکی ۵۰ میلیارد تومان است.
کهرام گفت: برای جلوگیری از شیوع یک بیماری باید از قبل برنامهریزی صورت داد نه این که وقتی بیماری گسترش پیدا کرد تازه به فکر تولید و واردات واکسن باشیم.
وی در پایان یادآورشد: شیوع تب برفکی در جمعیت دامی کشور باعث بروز خسارات زیادی به دامداران میشود بنابراین باید هرچه سریعتر اقدامات لازم برای کنترل این بیماری را درکانونهای درگیر انجام داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.