خلع‌ ید افراد فاقد اهلیت در مسیر تحقیق و تفحص از معادن کشور

رییس هیأت تحقیق و تفحص از معادن کشور مطرح کرد خلع‌ ید افراد فاقد اهلیت در مسیر تحقیق و تفحص از معادن کشور رییس هیأت تحقیق و تفحص از معادن کشور، گفت: با شروع تحقیق و تفحص بسیاری از معادن کشور که در دست افراد فاقد اهلیت بود خلع ید شد که این مورد یکی […]

رییس هیأت تحقیق و تفحص از معادن کشور مطرح کرد

خلع‌ ید افراد فاقد اهلیت در مسیر تحقیق و تفحص از معادن کشور

رییس هیأت تحقیق و تفحص از معادن کشور، گفت: با شروع تحقیق و تفحص بسیاری از معادن کشور که در دست افراد فاقد اهلیت بود خلع ید شد که این مورد یکی از ثمره‌های تحقیق و تفحص است.

نادرقاضی‌پور در گفت‌وگو با خانه‌ملت، در خصوص روند تحقیق و تفحص از معادن کشور، اظهارداشت: در زمینه تعیین اعضای هیأت رییسه گروه و همچنین اهداف تحقیق و تفحص جلسه‌ای برگزار شد و بنده به‌عنوان رییس این گروه به ۳۱ نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از استان‌های کشور حکم داده‌ام تا هرکدام از آنها مسایل مربوط به حوزه انتخابیه خود را بررسی کنند.

رییس هیأت تحقیق و تفحص از معادن کشور با بیان این‌که آخرین جلسه این تحقیق و تفحص در استان آذربایجان غربی با حضور مدیران ذی‌ربط در خصوص معادن این استان برگزار شد، گفت: در برخی از استان‌ها مقدمات این تحقیق و تفحص فراهم شده و در ابتدای هفته آینده اولین گزارش این تحقیق و تفحص از نمایندگان محترم دریافت می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به این‌که تلاش ما در این تحقیق و تفحص پیگیری اشتغال‌زایی از طریق معادن و دلایل عدم موفقیت در این زمینه است، ادامه‌داد: در طی روند این تحقیق و تفحص هزینه‌های پرداختی بخش معدن به دولت و عدم بازگشت آن از طریق ایجاد زیرساخت‌های معدنی توسط دولت بررسی می‌شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که به معادن به‌عنوان یک سرمایه بزرگ نگاه نشده بلکه به‌عنوان یک سود کلان بدون نظارت نگاه شده، عنوان‌کرد: در برخی از معادن طلا برای استخراج از روش قیفی استفاده نکرده و برای برداشت سود کلان در کوتاه‌مدت مراتع بسیار زیادی را دچار آسیب کرده‌اند.

وی با بیان این‌که با شروع تحقیق و تفحص تعداد بسیار زیادی از معادن کشور که در دست افراد فاقد اهلیت بود؛ خلع ید شد، تصریح‌کرد: یکی از ثمره‌های این تحقیق و تفحص انجام این خلع‌ید‌ها و تعیین تکلیف بدهی‌های دولت توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

 

رییس هیأت تحقیق و تفحص از معادن کشور در پایان با تأکید بر این‌که به دنبال این هستیم که چرا صنایع فرآوری در کنار معادن احداث نمی‌شود، باید معادن را واردار کنیم تا از خام‌فروشی به‌سمت تولیدات پایین‌دستی حرکت کنند، خاطرنشان‌کرد: یکی دیگر از اهداف تحقیق و تفحص از معادن کشور جلوگیری از خام‌فروشی و سرمایه‌گذاری در صنایع پایین‌دستی است.