کاهش ۷۰ درصدی ورودی آب به سدهای ۵‌گانه پایتخت

کاهش ۷۰ درصدی ورودی آب به سدهای ۵‌گانه پایتخت  مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران با تأکید بر این‌که کاهش ۷۰ درصدی ورودی آب به سدهای ۵‌گانه تهران ما را ناگزیر به صرفه‌جویی و مدیریت مصرف می‌کند، گفت: جلسات رهاسازی آب برای پاسخ به تقاضای آب شرب در تابستان سال ۹۷ آغاز شد. به گزارش فارس، […]

کاهش ۷۰ درصدی ورودی آب به سدهای ۵‌گانه پایتخت

 مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران با تأکید بر این‌که کاهش ۷۰ درصدی ورودی آب به سدهای ۵‌گانه تهران ما را ناگزیر به صرفه‌جویی و مدیریت مصرف می‌کند، گفت: جلسات رهاسازی آب برای پاسخ به تقاضای آب شرب در تابستان سال ۹۷ آغاز شد.

به گزارش فارس، محمدرضا بختیاری در خصوص آخرین وضعیت سدهای ۵‌گانه تهران گفت: در حال حاضر حجم آب در پشت سدهای ۵‌گانه تهران بالغ بر ۶۱۳ میلیون مترمکعب است که نسبت به پارسال حدود ۱۵ میلیون مترمکعب کاهش دارد.

وی افزود: اگرچه میزان آب ذخیره شده در پشت سدهای تهران تا حدودی مناسب است اما نگرانی ما از کاهش ورودی آب به سد‌‌‌ها است که حدود ۷۰ درصد کاهش دارد.

به گفته وی، کم‌ترین ورودی آب مربوط حوضه سد امیرکبیر است.

بختیاری با اشاره به این‌که سال گذشته ذخیره برف خوبی داشتیم اما امسال این ذخیره به هیچ‌وجه مناسب نیست و بسیار کاهش دارد، اظهار داشت: کاهش بارندگی که حدود ۶۰ درصد تا ۷۰ درصد نسبت به پارسال است در طول ۵۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

به گفته وی، سال گذشته میزان بارندگی‌‌‌‌ها ۱۱۰ میلی‌متر بوده و در حال حاضر این میزان به ۳۵ میلی‌متر رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران در پاسخ به این سؤال که به هر حال تغییر اقلیم در ایران را باید پذیرفت، گفت: واضح است که تغییر اقلیم در ایران رخ داده و باید براساس آن زندگی کنیم.

وی افزود: هیچ راهی جز صرفه‌جویی و بهره‌وری آب در کشور نداریم.

بختیاری تصریح کرد: اگر در دی ماه و تا اواسط بهمن ماه بارش برف نداشته باشیم، بارش برف از نیمه دوم و اسفندماه نمی‌تواند به ذخیره برف کشور کمک کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران در پاسخ به این سؤال که آیا این وضعیت نامناسب بارش‌‌‌‌ها و ذخیره پایین سد‌‌‌ها می‌تواند تهران را در تابستان سال آینده با جیره‌بندی آب مواجه کند، گفت: جلسات رهاسازی آب برای پاسخ به تقاضای آب شرب در تابستان سال ۹۷ با شرکت آبفای تهران آغاز شده است.

 

بختیاری تصریح کرد: تلاش ما این است که به سمت جیره‌بندی آب نرویم.