۵۹۴طرح اشتغال فراگیر کشاورزی برای دریافت تسهیلات به بانکها معرفی شد معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاوزی کردستان گفت: برای اجرای این میزان طرح، یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است که ۶۲ مورد از ۵۹۴ طرح معرفی شده به بانک، طرحهای متقاضی دریافت تسهیلات بیش از دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال […]
۵۹۴طرح اشتغال فراگیر کشاورزی برای دریافت تسهیلات به بانکها معرفی شد
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاوزی کردستان گفت: برای اجرای این میزان طرح، یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است که ۶۲ مورد از ۵۹۴ طرح معرفی شده به بانک، طرحهای متقاضی دریافت تسهیلات بیش از دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.
به گزارش مناقصهمزایده، محمدپیشداد با بیان اینکه طرحهای اشتغال فراگیر در دو بخش زیر و بالای دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بررسی و به بانکها ارجاع داده میشود، افزود: طرحهای زیر این مبلغ توسط کمیتههای شهرستانی بررسی و بالاتر از آن نیز در کارگروههای استان بررسی و به بانکها ارجاع داده میشود.
پیشداد تأکیدکرد: هماکنون ۴۸ طرح دیگر بالای دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در کارگروه استانی در مرحله بررسی قرار دارد که میزان اعتبار مورد نیاز برای آنها ۳۰۰ میلیارد ریال است.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاوزی کردستان با بیان اینکه دامپروری از حوزههای با متقاضی بالا در این طرح است، یادآورشد: دامپروری با ۱۴۴ طرح، زنبورداری با ۱۱۹ طرح و پرورش طیور نیز با ۵۷ طرح در رتبههای اول تا سوم طرح اشتغال فراگیر حوزه کشاورزی کردستان قرار دارند.
پیشداد ادامهداد: صنایع تبدیلی کشاورزی با ۴۳ طرح، زراعت و باغبانی و مکانیزاسیون هر کدام با ۱۲ طرح و شیلات با ۷ طرح در رتبههای بعدی این طرح قرار دارند.
وی شهرستان بیجار را با ۱۴۳ طرح در رتبه اول فراوانی طرح اشتغال فراگیر و بانه با ۴ طرح را در رتبه آخر اعلام کرد و گفت: سقز با ۱۱۲ طرح، کامیاران با ۱۰۲ طرح، دیواندره با ۷۸ طرح، قروه با ۶۷ طرح، سروآباد با ۲۴ طرح، مریوان با ۳۲ طرح، سنندج با ۲۲ طرح، و دهگلان با ۱۰ طرح در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی با بیان اینکه اشتغال فراگیر از طرحهای جدید دولت برای رفع مشکل بیکاری در کشور است، اضافهکرد: در این برنامه، سود ۱۸ درصدی تسهیلات بانکی طرحهای اشتغالزایی پس از رسیدن به مرحله تولید با دریافت یارانه به ۱۱ درصد کاهش مییابد.
در سالجاری یکهزار و ۹۷۷ طرح با سرمایهگذاری یکهزار و ۳۴۰ میلیارد ریال که باعث ایجاد شغل برای ۶۷۲ نفر و تثبیت شغل برای دو هزار و ۲۹۳ نفر شده به بهرهبرداری رسیده است.
از سال ۹۲ تاکنون با استفاده از حمایتهای دولت تدبیر و امید و اجرای سیاستهای ۶ گانه وزارت جهاد کشاورزی میزان تولیدات محصولات کشاورزی صادراتی استان کردستان از جمله عسل با ۸۵ درصد رشد از ۱۷۶ هزار تن به ۳۳۶ هزار تن در سال رسید.
تولیدات زراعی در این استان نیز از یکمیلیون و ۴۰۰ هزار تن با ۴۴ درصد رشد به بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسیده و در بخش باغی نیز از ۲۳۹ هزار تن در سال با ۲۵ درصد رشد به ۳۰۰ هزار تن رسیده است.
در این مدت میزان تولید مرغ گوشتی از ۱۱ میلیون قطعه با ۳۱ درصد رشد به ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه، پرورش تولید مرغ مادر از ۲۴۰ هزار قطعه به ۳۳۰ هزار قطعه و مرغ تخمگذار نیز از ۳۸۵ هزار قطعه به ۵۵۰ هزار قطعه در سال رسیده است.
سطح زیر کشت باغات دیم از ۸ هزار هکتار با ۵۶ درصد رشد به ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار و باغات آبی نیز از ۲۴ هزار هکتار با ۲۷ درصد رشد به ۳۰ هزار و ۵۰۰ هکتار رسید و سطح گلخانهها نیز ۸۰ درصد رشد داشت و از ۱۰ هکتار به ۱۸ هکتار رسید.
در این مدت تعداد ماشینآلات کشاورزی از ۲۳ هزار و ۷۰۷ دستگاه به ۲۷ هزار و ۶۰۰ دستگاه رسید که در نتیجه آن میانگین مکانیزاسون از ۱٫۷ اسب بخار در هر هکتار با ۱۷ درصد رشد به دو اسب بخار رسیده است.
رشد سیستمهای نوین آبیاری از ۴۲ هزار هکتار به ۴۷ هزار هکتار از دیگر اقدامات انجام یافته توسعهای در حوزه جهاد کشاورزی کردستان در دولت تدبیر و امید است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.