ابراز وجود در جهان منوط به مجهز شدن به دانش نوین است بنابراین افرادی که بتوانند دوره سوادآموزی را با موفقیت بگذرانند، یک میلیون و ۴۴۰ هزار ریال پاداش به هر سوادآموز پرداخت میشود. به گزارش مناقصهمزایده همایش اولیای بیسواد با حضور تعدادی از اولیای بیسواد در حال تحصیل، به همراه مسؤولین شهر در محل […]
ابراز وجود در جهان منوط به مجهز شدن به دانش نوین است
بنابراین افرادی که بتوانند دوره سوادآموزی را با موفقیت بگذرانند، یک میلیون و ۴۴۰ هزار ریال پاداش به هر سوادآموز پرداخت میشود.
به گزارش مناقصهمزایده همایش اولیای بیسواد با حضور تعدادی از اولیای بیسواد در حال تحصیل، به همراه مسؤولین شهر در محل کانون شهدای محراب برگزار شد.
نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهارکرد: برای آنکه بتوانیم در جهان ابراز وجود کنیم باید به فناوریهای علمی و دانش نوین روز مجهز باشیم.
محمدرضامنصوری با اشاره به این که ارتقای علمی موجب پیشرفت جامعه در زمینههای مختلف میشود، افزود: گاهی اجرای پروژهای بدون در نظر گرفتن شاخصههای علمی لازم منجر به ایجاد مشکلات میشود.
وی با اشاره به سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی در هفتم دیماه سال ۵۸ از سوی رهبر کبیر انقلاب افزود: در اوایل نظام شکوهمند جمهوری اسلامی بیشتر مردم بیسواد بودند، اما امروزه در جامعهای زندگی میکنیم که اغلب افراد از تحصیلات دانشگاهی برخوردار هستند. منصوری بیانکرد: جامعه مجهز به علم و دانش کمتر دچار لطمه و آسیب میشود و این مهم منوط به اقشار جامعه است که بخواهند برای ارتقای علمی خود تلاش کنند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: در حال حاضر نرخ باسوادی در جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال در این استان در مقایسه با سال ۹۰، حدود ۲٫۶ درصد افزایش یافته است و ۹۶٫۵ درصد جمعیت باسواد هستند.
حسینمیرزایی افزود: کسب این موفقیت نشان از اهمیت اقشار مختلف جامعه به سوادآموزی و تلاش همکاران در نهضت سوادآموزی دارد. وی با اشاره به وجود ۳۲ هزار و ۲۲۹ بیسواد و کمسواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در استان مرکزی وجود دارد، اظهارکرد: این سازمان برای گسترش سواد سیاستهای تشویقی را در دستور کار خود قرارداده است، بنابراین افرادی که بتوانند دوره سوادآموزی را با موفقیت بگذرانند، یک میلیون و ۴۴۰ هزار ریال پاداش به آنان پرداخت میشود.
وی بیانکرد: برای جلوگیری از افزایش و ریشهکن شدن آمار بیسوادی در این استان تلاش شده تا پرونده بیسوادی در استان بسته شود. میرزایی با اشاره به تشکیل نهضت سوادآموزی از سوی رهبر انقلاب گفت: امامخمینی(ره) دو هدف عمده را از این امر دنبال میکردند که محرومیتزدایی و فقرزدایی علمی و دستیابی به کمال و عدم وابستگی به فرهنگ منحط غرب بود.
وی افزود: رشد با سوادی در جامعه بسیار خوب بوده و فرهنگ ایران اسلامی امروز به سوی قلههای دانش بسیار شتابان است و وجود فرهیختگان و نخبگان علمی و وجود ۵۰ شاخص علمی که روزی بیسواد بودند و اکنون دارای مدارج علمی دانشگاهی هستند، نمونهای از این موفقیت است.
مدیر آموزش و پرورش ساوه نیز گفت: ریشهکنی بیسوادی جدای از توسعه علمی جامعه باعث افزایش آگاهی و دانایی در افراد میشود.
ابراهیمفراشیانی با اشاره به این که امام راحل جامعه را از جهل و بیسوادی نجات داد، افزود: جهالت و نادانی ریشه در بیسوادی دارد و برای زندگی اجتماعی ضرر و زیان به همراه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.