ابتکار دوستداران محیطزیست کاشت مرجانهای دریایی با حضور کودکان در آبهای کم عمق سواحل اندونزی گروه زیادی از طرفداران محیطزیست اندونزی که در میان آنها تعدادی کودک نیز حضور داشتند، در برنامه حمایتی وزارت شیلات این کشور برای کاشت مرجانهای دریایی در آبهای کم عمق سواحل جزیره بالی شرکت کردند. به گزارش ایرنا، مقامات محلی […]
ابتکار دوستداران محیطزیست
کاشت مرجانهای دریایی با حضور کودکان در آبهای کم عمق سواحل اندونزی
گروه زیادی از طرفداران محیطزیست اندونزی که در میان آنها تعدادی کودک نیز حضور داشتند، در برنامه حمایتی وزارت شیلات این کشور برای کاشت مرجانهای دریایی در آبهای کم عمق سواحل جزیره بالی شرکت کردند.
به گزارش ایرنا، مقامات محلی در سواحل «گیلی نانگو» در جزیره بالی اعلام کردند که هزاران مرجان دریایی را در این سواحل پرورش دادهاند که این اقدام با همکاری اداره مدیریت منابع کرانهها و امور دریایی وزارت شیلات اندونزی و مشارکت مردم محلی و حتی گردشگران علاقهمند انجام شده است.
بارماوی یک مقام محلی در جزیره بالی اعلام کرد که طی سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ هزاران صخره مرجانی به منظور حفظ زیست بوم این منطقه در آبهای سواحل این جزیره توسط کارشناسان محیطزیست و مشارکت مردم محلی کاشته شدهاند.
به گفته وی طبق ارزیابی انجام شده در سال ۲۰۱۷، حدود ۸۰ درصد از کل مرجانها کاشته شده در این آبها به شکوفایی رسیده است.
وی افزود: برنامه کاشت مجدد مرجانها با هدف تقویت اکوسیستم دریایی، انجام میشود و به همین منظوربه مردم محلی و گردشگران نیز برای شرکت در این برنامه آموزشهای لازم داده میشود.
صخرههای مرجانی به عنوان یکی از اصلیترین منابع غذایی ماهیان آبهای اقیانوسی، بستر سودمندی برای ماهیگیری صیادان اندونزیایی را نیز فراهم میسازد و به تقویت صنعت شیلات کمک میکند.
فعالیتهای آتشفشانی همواره یکی از مهمترین تهدیدات زیستمحیطی در کشور مجمع الجزیرهای اندونزی به ویژه جزیره بالی به عنوان یکی از اصلیترین مکانهای جذب گردشگری این کشور بوده است.
به گزارش وزارت گردشگری اندونزی این جزیره در شش ماهه اول سال میلادی گذشته شاهد حضور حدود ۴٫۵ میلیون گردشگر بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.