سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ سقف درآمد مالیاتی ۱۲۸ هزار میلیارد تومان تعیین شد سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ از تصمیمگیری کمیسیون تلفیق درباره عوارض خروج از کشور عتبات خبر داد. به گزارش خانه ملت، علیاصغریوسفنژاد در تشریح آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ گفت: مصوبات کمیسیون تلفیق در قسمت درآمدی تقریباً به […]
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷
سقف درآمد مالیاتی ۱۲۸ هزار میلیارد تومان تعیین شد
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ از تصمیمگیری کمیسیون تلفیق درباره عوارض خروج از کشور عتبات خبر داد.
به گزارش خانه ملت، علیاصغریوسفنژاد در تشریح آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ گفت: مصوبات کمیسیون تلفیق در قسمت درآمدی تقریباً به اتمام رسیده به غیر از یک الی دو موضوع که مراعا مانده و منتظر اظهارنظر در این باره هستیم.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ در تشریح موضوعات مراعا مانده افزود: یکی از این موارد برداشت از صندوق توسعه ملی است که به اذن رهبری نیاز دارد، اما در دیگر موارد تقریباً چارچوب اصلی بخش درآمدی مشخص شده است.
یوسفنژاد با بیان اینکه براساس مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سقف درآمد مالیاتی ۱۲۸ هزار میلیارد تومان تعیین شد، ادامه داد: از این ۱۲۸ هزار میلیارد تومان، ۳۶ هزار میلیارد تومان مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به سایر مصوبات کمیسیون درباره فصل درآمدی بودجه سال ۹۷ یادآورشد: مالیات شرکتهای دولتی ۱۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، مالیات شرکتهای غیردولتی ۲۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان، مالیات فرآوردههای نفتی ۵ هزار میلیارد تومان، مالیات بر سیگار دو هزار میلیارد تومان و سود سهام شرکتهای دولتی ۱۶ هزار میلیارد تومان مصوب شد.
تمامی منابع و درآمدهای وزارت، ادارات کل آموزش و پرورش استانها اختصاصی محسوب میشود
وی افزود: سقف درآمدی از محل درآمد نفتی در سال ۹۷، ۱۰۶هزار میلیارد تومان و از محل واگذاریهای مالی ۴۶ هزار میلیارد تومان تصویب شد.
یوسفنژاد با بیان اینکه کمیسیون تلفیق پس از این موضوعات وارد بخش هزینهای شد، ادامهداد: در بخش هزینهای تصمیم بر این شد که از سال ۹۷ تمامی منابع و درآمدهای وزارت آموزش و پرورش و ادارات کل آموزش و پرورش استانها اختصاصی محسوب شود.
عوارض خروج از کشور برای عتبات در سال ۹۶ برای مرز هوایی ۳۷ هزار و ۷۰۰ تومان شد
وی اظهارداشت: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات براساس قانون بودجه سال ۹۶ باقی ماند و زائرین اربعین که مقصد آنها کشور عراق است از پرداخت عوارض معاف شدند اما درباره عوارض خروج از کشور سایر کشورها هنوز تصمیمگیری نشده است.
یوسفنژاد افزود: عوارض خروج از کشور برای عتبات در سال ۹۶ برای مرز هوایی ۳۷ هزار و ۷۰۰ تومان و برای مرز زمینی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان در نظر گرفته شده بود.
معادل ریالی فاینانس ۳۰ میلیارد دلار تعیین شد
یوسفنژاد ادامهداد: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق در بخش هزینهای تبصره ۳، سقف تسهیلات مالی خارجی فاینانس برای طرحها علاوه بر باقیمانده سال قبل معادل ریالی ۳۰ میلیارد دلار تعیین شد و در مواردی که استفاده از تسهیلات مالی خارجی فاینانس با مجوز قانونی منوط به تضمین دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر بازپرداخت اصل و هزینههای تسهیلات مالی اخذ شده از منابع بانکهای کارگزار خارجی و بانکها و مؤسسات توسعهای بینالمللی باشد، وزیر امور اقتصادی و دارایی مجاز است پس از تصویب هیأت وزیران به نمایندگی از طرف دولت ضمانتنامههای کلی و یا اختصاصی مورد نیاز برای طرحهای مذکور را حداکثر ظرف مدت یک ماه صادر و یا اختیار امضای آن را با تصویب هیأت وزیران به مقام مسؤول ذیربط تفویض کند.
وی تصریح کرد: طرحهای بخشهای خصوصی و تعاونی و نهادهای عمومی غیردولتی و شرکتهای دانشبنیان با سپردن تضمینهای لازم به بانکهای عامل میتوانند از تسهیلات مذکور استفاده کنند و بازپرداخت اصل و سود هر یک از طرحهای مذکور از محل عایدات طرح تأمین و پرداخت میشود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درباره تمامی طرحهای مصوب شورای اقتصاد که منابع آن از محل تسهیلات مالی خارجی تأمین میشوند، اخذ تأییدیه دستگاههای اجرایی ذیربط وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، جمهوری اسلامی ایران و سازمان برنامه و بودجه، ضروری است و بازپرداخت اصل و سود هر یک از طرحها از محل عایدات طرح و یا منابع پیشبینی شده در قانون بودجه قابل پرداخت است، افزود: به منظور تسریع در جذب تسهیلات تصویب شده از بانکهای توسعهای از جمله بانک توسعه اسلامی، بانک سرمایهگذاری زیرساختهای آسیایی و بانک توسعه و تجارت اکو، دستگاههای استفاده کننده از تسهیلات مذکور مجازند پس از موافقت سازمان برنامه و بودجه کشور خارج از سقف اعتبارات مندرج در ردیفهای مربوطه این قانون نسبت به هزینه کرد آن در چارچوب موافقت متبادله با سازمان مذکور خارج از سقف مصوب ردیفهای مذکور اقدام کنند.
وی با اشاره به یکی دیگر از مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ کشور ادامهداد: وزارت نفت مکلف است در چارچوب سیاستهای کلی اصل ۴۴، زمینه حضور بخش خصوصی را در حوزه اکتشاف، استخراج و تولید نفت و گاز در تمامی سطوح در سطح شرکتهای اکتشاف، تولید و شرکتهای ارایهدهنده خدمات و سایر تجهیزات با تسهیل شرایط نسبت به شرکتهای خارجی فراهم کنند. آییننامه اجرایی این بند توسط وزارت نفت با مشارکت اتاق بازرگانی به تصویب هیأت وزیران میرسد.
اولویت توزیع منابع جدول ۱۸ بودجه با طرحهای هادی روستایی است
یوسفنژاد یادآورشد: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق اولویت توزیع منابع جدول ۱۸ (واگذاری سهام و شرکتهای دولتی) با طرحهای هادی روستایی است.
وی با اشاره به یکی دیگر از مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ افزود: به دولت اجازه داده میشود یکهزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی جهت تکمیل فضاهای آموزشی وزارت آموزش و پرورش منتشر کند.
کمیسیون تلفیق با افزایش وام ازدواج به ۱۵ میلیون تومان موافق است
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد رییس جمهور درباره افزایش وام ازدواج از ۱۰ میلیون به ۱۵ میلیون تومان ادامه داد: در بند (و) تبصره ۱۶ لایحه پیشنهادی دولت عدد ۱۰ میلیون تومان برای وام ازدواج ذکر شده است، اما این از اختیارات دولت است که این رقم را افزایش دارد، اما نیاز به مصوبه مجلس ندارد که محل تأمین آن از سپردههای در اختیار بانکها است و مسؤولیت آن با بانک مرکزی است.
وی اظهارداشت: با وجود بانک مرکزی پیشنهاد ۱۰ میلیون تومان را مطرح کرده باید دید صحبت رییسجمهور به عنوان تکمیل و یا پیشنهاد جدید برای مجلس و تغییر عدد ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان است یا صرفاً از محل اختیاراتی است که دولت به بانک مرکزی میدهد و احتیاجی به تصویب مجلس ندارد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رییسجمهور در سخنرانی این پیشنهاد را مطرح کرد، افزود: اگر منظور دولت نظریه جدید باشد؛ باید به صورت یک پیشنهاد و تکمله برای لایحه ارایه شود، اما دولت میتواند از تکلیف خود برای ابلاغ به بانک مرکزی استفاده کند، البته اگر احساس شود که منابع لازم در بانک مرکزی برای تأمین وام ازدواج ۱۵ میلیون تومانی وجود دارد، میتوان به عنوان پیشنهاد نمایندگان و اصلاح نظر دولت از ۱۰ میلیون به ۱۵ میلیون تومان، این موضوع را مطرح کرد و سپس نظر اعضای کمیسیون تلفیق را دریافت کرد. البته اعضای کمیسیون تلفیق با این نظریه درباره افزایش دریافت وام ازدواج موافقند و تلاش میکنند این اقدام انجام شود.
عوارض خروج از کشور ۲۲۰ هزار تومان شد
همچنین سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ مجلس، از افزایش عوارض خروج از کشور به غیر از سفرهای عتبات عالیات، به ۲۲۰ هزار تومان خبر داد.
علیاصغریوسفنژاد در تشریح نشست کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ از مصوبه کمیسیون متبوعش درباره عوارض خروج از کشور خبر داد و گفت: عوارض خروج از کشور برای سفرهای غیر عتبات عالیات ۲۲۰هزار تومان تعیین شد، که دقیقا همانند مصوبه دولت است .
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷، تصریحکرد: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات براساس قانون بودجه سال ۹۶ باقی ماند و زائرین اربعین که مقصد آنها کشور عراق است از پرداخت عوارض معاف شدند.
فروش ۹ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه اسلامی در سال ۹۷ برای حل بدهیها
همچنین در خصوص بودجه عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ از تلاش برای افزودن اعتبار ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به ردیفهای بیمه سلامت برای رفع کسریها در بودجه ۹۷ خبر داد.
محمدنعیمامینیفرد با پیگیریهای صورت گرفته در کمیسیون تلفیق مقرر شد با توجه به اهمیت ویژه بحث سلامت در بودجه کارگروهی تشکیل شود، گفت: این کارگروه از اعضای کمیسیون بهداشت در تلفیق، سیدمهدیفرشادان از اعضای هیأت رییسه کمیسیون تلفیق، نمایندگان و معاونان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نمایندگان سازمان برنامه و بودجه و مدیرعامل سازمان بیمه سلامت تشکیل شده است.
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: اعضای این کارگروه به تفاهم کلی در مورد پیشبینی احکامی در بودجه برای کنترل بهینه هزینهها و همچنین تأمین منابع مورد نیاز برای اجرای این احکام رسیده است.
وی با یادآوری اینکه تأکید کارگروه بر این است که یکدرصد ارزش افزوده و ۱۰ درصد هدفمندی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اختصاص یابد، گفت: در مورد وضع عوارض بر موادغذایی آسیبرسان به سلامت پیشنهاداتی ارایه شده که انتظار میرود مورد موافقت کمیسیون تلفیق قرار گیرد.
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کمک ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی برای حل بدهی بیمه سلامت از محل فروش اسناد خزانه اسلامی دیروز مورد موافقت کمیسیون تلفیق قرار گرفت، تصریحکرد: این مبلغ میتواند در رفع بدهیهای انباشته سازمان بیمه سلامت مؤثر واقع شود.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ ادامهداد: همچنین به دنبال آن هستیم کاهش هزینهها از طریق رفع همپوشانی و اعمال راهنمای بالینی در بودجه ۹۷ واقعی شده و علاوه بر حل بدهی بیمه سلامت از محل فروش اسناد خزانه، کاهش ۳ درصدی اعتبارات بیمه سلامت در بودجه را با اضافه کردن ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به ردیفهای بیمه سلامت در بودجه برطرف کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.