۲۳۳۴ مناقصه – دانشگاه صنعتی مالک اشتر – طبخ و توزیع غذا

فراخوان مناقصه دو مرحله‌ای نوبت اول دانشگاه صنعتی مالک اشتر در نظر دارد طبخ و توزیع غذای خود را از طریق مناقصه عمومی دو مرحله‌ای به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید. متقاضیان می‌توانند جهت خرید اوراق مناقصه از تاریخ انتشار آگهی حداکثر تا تاریخ ۲۷/۱۰/۹۶، با ارائه معرفی‌نامه به نشانی بزرگراه شهید بابایی- لویزان، خیابان […]

فراخوان مناقصه دو مرحله‌ای

نوبت اول

دانشگاه صنعتی مالک اشتر در نظر دارد طبخ و توزیع غذای خود را از طریق مناقصه عمومی دو مرحله‌ای به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید. متقاضیان می‌توانند جهت خرید اوراق مناقصه از تاریخ انتشار آگهی حداکثر تا تاریخ ۲۷/۱۰/۹۶، با ارائه معرفی‌نامه به نشانی بزرگراه شهید بابایی- لویزان، خیابان شهید شعبانلو، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دبیرخانه معاونت دانشجویی، مراجعه نمایند.

 

شماره تلفن‌های تماس: ۲۲۹۷۰۲۴۶- ۲۲۹۳۶۴۶۸