صادرات فولاد در کنار تأمین نیاز صنایع داخلی

رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد صادرات فولاد در کنار تأمین نیاز صنایع داخلی رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران گفت: این‌که فولاد مبارکه می‌تواند در کنار تأمین بازار داخل، بخشی از محصولات خود را نیز به بازارهای اروپایی صادر کند، برای کشور بسیار سودمند است. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی […]

رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد

صادرات فولاد در کنار تأمین نیاز صنایع داخلی

رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران گفت: این‌که فولاد مبارکه می‌تواند در کنار تأمین بازار داخل، بخشی از محصولات خود را نیز به بازارهای اروپایی صادر کند، برای کشور بسیار سودمند است.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی فولاد مبارکه، ابوالفضل‌روغنی در حاشیه بازدید از این کارخانه اظهارکرد: کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران تصمیم دارد با کمیسیون‌های اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور مشارکت و ارتباط دائمی داشته باشد و در عین حال بر آن است تا واحدهای ملی و بزرگ و حتی صنایع کوچک را مورد توجه و حمایت بیش‌تر قرار دهد و از ظرفیت‌های موجود در اتاق بازرگانی برای رفع مشکلات این صنایع استفاده کند.

وی با بیان این‌که شرکت فولاد مبارکه یک واحد بسیار توانمند و ملی است و سهم شایان توجهی در تولید ناخالص ملی و صنعت کشور دارد، افزود: این‌که فولاد مبارکه می‌تواند در کنار تأمین بازار داخل، بخشی از محصولات خود را نیز به بازارهای اروپایی صادر کند، برای کشور بسیار سودمند و افتخارآمیز است.

رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران یکی دیگر از ویژگی‌های بارز فولاد مبارکه را عمل به مسؤولیت‌های اجتماعی خود معرفی و اضافه‌کرد: بدون شک این ویژگی یکی از معیارهایی است که باعث شده فولاد مبارکه در سطح جهانی مطرح شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح‌کرد: کیفیت قابل رقابت محصولات فولاد مبارکه و کامل بودن زنجیره تولید که به قیمت تمام شده رقابتی محصولات و حاشیه سود مناسب برای سهامداران و ذی‌نفعان شرکت منجر می‌شود، از دیگر ویژگی‌های بارز این مجموعه توانمند صنعتی است. در عین حال این‌که فولاد مبارکه بازارهای داخلی را برای عرضه محصولات خود در اولویت قرارداده است، بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

روغنی با تأکید بر این‌که امروزه مصرف فولاد نشانه توسعه‌یافتگی کشور‌ها است، مطرح‌کرد: این‌که فولاد مبارکه در اهداف بعدی خود تولید ۲۵ میلیون تن فولاد را در نظر گرفته است، هدف ارزشمندی است چراکه صنعت فولاد یک صنعت مادر است و در رشد و توسعه کشور نقش مهمی ایفا می‌کند و از آنجا که در حال حاضر در کشور ما مصرف سرانه فولاد حدود ۲۰۰ کیلوگرم است، ضرورت دارد که با حمایت از فولاد مبارکه و سایر صنایع مشابه حرکت در مسیر صنعتی شدن را تسریع کنیم.

وی ادامه‌داد: با گذشت ۲۵ سال از فرایند تولید در فولاد مبارکه به جرأت می‌توان گفت این شرکت به یک کلان‌شهر بزرگ صنعتی و سند افتخار ملی مبدل شده است، از این رو همه باید دست در دست یکدیگر فولاد مبارکه را به رشد و تعالی بیش‌تر که در نهایت به توسعه ملی منجر می‌شود، رهنمون شویم.

رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر این‌که فولاد مبارکه با دستیابی به دانش روز تولید انواع ورق‌های فولادی و کامل کردن زنجیره تولید در خود و همچنین تولید محصولات کیفی مزیت‌های زیادی را در صنعت فولاد کشور ایجاد کرده است، اظهار امیدواری کرد: این شرکت همچنان با مدیریت خوب و تلاش کارکنان خلاق خود به موفقیت‌های بیش‌تری دست یابد.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان‌کرد: به خاطر داشته باشیم که با همدلی و حمایت از هم می‌توانیم بستر مناسبی برای رشد تولید، ایجاد فرصت‌های شغلی بیش‌تر و توسعه روزافزون کشور فراهم کنیم.