افزایش صادرات برق یکی از برنامههای توانیر و وزارت نیرو برای سال جاری است که بر همین اساس و نیز براساس پیشبینیهای صورت گرفته، قرار است امسال ۱۰ میلیارد کیلووات ساعت صادرات برق داشته باشیم. آرش کردی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به سیاستهای وزارت نیرو و توانیر در راستای توسعه صادرات برق، […]
افزایش صادرات برق یکی از برنامههای توانیر و وزارت نیرو برای سال جاری است که بر همین اساس و نیز براساس پیشبینیهای صورت گرفته، قرار است امسال ۱۰ میلیارد کیلووات ساعت صادرات برق داشته باشیم.
آرش کردی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به سیاستهای وزارت نیرو و توانیر در راستای توسعه صادرات برق، گفت: در حال حاضر مذاکراتی را با کشورهایی که با آنها مرز دریایی داریم آغاز کردهایم تا بتوانیم از طریق کابل زیردریایی صادرات برق را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه براساس برنامهریزیهای صورت گرفته قرار است صادرات برق به پاکستان و افغانستان افزایش پیدا کند، افزود: ظرفیتهای جدیدی را برای افزایش صادرات برق به ترکمنستان، آذربایجان و ارمنستان ایجاد کردهایم که در این راستا نیز تفاهمات خوبی صورت گرفته است.
مدیرعامل توانیر در خصوص پیشبینی توانیر در زمینه میزان صادرات برق بیان کرد: براساس پیشبینیهای صورت گرفته حدود ۱۰ میلیارد کیلووات ساعت میتوانیم صادرات برق داشته باشیم.
کردی با اشاره به اهمیت صادرات برق، خاطرنشان کرد: این مسأله میتواند موجب توسعه صنعت برق و افزایش ارزآوری در این حوزه باشد.
پیش تر نیز از هوشنگ فلاحتیان، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی پیشبینی کرده بود که به دلیل اشباع بازارهای صادراتی سال ۹۵ حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان از محل صادرات برق عاید وزارت نیرو میشود و بر همین اساس، وزارت نیرو سیاستهای خود را بر افزایش صادرات برق استوار کرده است.
به گفته وی، قرار است که در طول برنامه ششم توسعه ظرفیت نیروگاهها از ۷۴ هزار مگاوات به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش یابد و در کنار این مسأله نیز خطوط انتقال برق، ایستگاههای ولتاژ توسعه پیدا کند و با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت نفت کاهش پیدا کرده است، صادرات برق در این شرایط یک مزیت نسبی برای کشور محسوب میشود که از این طریق میتوانیم پایداری شبکه برق را با ظرفیتسازی جدید اضافه و میزان ارتباط را با کشورهای همسایه را تقویت کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.