سبحانی فر مطرح کرد:واردات کالای لوکس با اقتصاد مقاومتی سازگاری ندارد

  سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان این‌که دولت باید جلوی زیاده‌خواهی‌های بعضی از افراد خاص در واردات کالاهای لوکس را بگیرد، گفت: پهن کردن فرش قرمز برای کالاهای لوکس اشتباهی استراتژیک است. رمضانعلی سبحانی فر در گفت‌وگو با خانه ملت، با بیان این‌که با بیان این‌که بسیاری از کالاهایی که به ایران […]

 

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان این‌که دولت باید جلوی زیاده‌خواهی‌های بعضی از افراد خاص در واردات کالاهای لوکس را بگیرد، گفت: پهن کردن فرش قرمز برای کالاهای لوکس اشتباهی استراتژیک است.

رمضانعلی سبحانی فر در گفت‌وگو با خانه ملت، با بیان این‌که با بیان این‌که بسیاری از کالاهایی که به ایران وارد می‌شوند، نه تنها جزء اولویت‌ها و نیازهای کشور نیست، بلکه حضور این محصولات تولیدداخلی را نیز از بین برده است، گفت: به این ترتیب ارزش افزوده و اشتغالی که با ورشکست شدن تولید داخلی به دلیل افزایش واردات از دست رفته است، نصیب سایر کشور‌‌‌ها می‌شود.

پهن کردن فرش قرمز برای کالاهای لوکس تولیدملی را به تباهی می‌کشاند

نماینده مردم سبزوار، جوین جغتای در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر این‌که تمام دستگاه‌های اجرایی و مسؤولان باید زمینه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را فراهم کنند، تأکید کرد: پهن کردن فرش قرمز برای کالاهای لوکس اشتباهی استراتژیک است که تولید ملی را به تباهی می‌کشاند.

سبحانی‌فر با بیان این‌که دولت باید جلوی زیاده‌خواهی‌های بعضی از افراد خاص نظیر واسطه‌هایی که در ادارات و یا سازمان‌ها نفوذ دارند را بگیرد، ادامه داد: واردات کالا باید در چارچوب قانون و براساس نیاز کشور انجام شود و ورود هرگونه کالایی که مشابه داخلی آن وجود دارد، ممنوع شود.

آبفا تجهیزات شیرین‌سازی خلیج‌فارس را علی‌رغم تولید با کیفیت داخلی از خارج خریداری می‌کند

وی با انتقاد از ورود کالاهایی که مشابه آن در داخل ساخته و حتی صادر می‌شوند، اظهار داشت: الکتروموتورهای تولید داخل به کشورهای دیگر صادر می‌شود، اما متأسفانه «آبفا» مشابه آن و حتی با کیفیت نازل به کشور وارد می‌کند و تجهیزات شیرین‌سازی خلیج‌فارس را از خارج خریداری می‌کند.

سبحانی‌فر با بیان این‌که تنها راه مقابله با واردات کالاهای لوکس تحقق اقتصاد مقاومتی است، افزود: ارز باید مثل طلا پشتوانه ارزش ریال شود، بنابراین دولت برای واردات کالا‌‌‌ها برنامه‌ریزی مناسبی انجام داده و آن را به درستی مدیریت کند.

 

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با اشاره به این‌که واردات کالاهای غیرضروری به تولید داخلی آسیب وارد می‌کند، تصریح کرد: دولت باید یک برنامه دقیق و منطبق بر سیاست‌های طرح تحول اقتصادی و برنامه‌های پولی و مالی سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری را اجرا و تلاش کند تا این برنامه‌ها قدم به قدم عملیاتی شود.