جذب منابع ارزانقیمت، کلید حرکت بانک ملی اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران با مهم خواندن منابع ارزانقیمت برای بانک بر لزوم و ضرورت حرکت در این مسیر تأکید کردند. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی بانک ملی، محمودشایان عضو هیأت مدیره و معاون اعتباری و نظارت بر مصارف بانک در روز دوم همایش […]
جذب منابع ارزانقیمت، کلید حرکت بانک ملی
اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران با مهم خواندن منابع ارزانقیمت برای بانک بر لزوم و ضرورت حرکت در این مسیر تأکید کردند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی بانک ملی، محمودشایان عضو هیأت مدیره و معاون اعتباری و نظارت بر مصارف بانک در روز دوم همایش بررسی عملکرد بانک در پنل تخصصی اعتبارات ضمن بیان مطلب فوق و با تأکید بر اهمیت سودآوری واحدها اظهارداشت: بررسی و تحلیل ترازنامه بانک و ایجاد حساسیت نسبت به صورتهای مالی برای کارکنان میتواند در نهادینه کردن فرهنگ سودآوری و اجرای دقیق و منسجم طرحها و خدمات بانک مهم و اثرگذار باشد.
وی انضباط و بهداشت مالی بانک را به عنوان بخشی از توسعه بانک برشمرد و بیانداشت: امسال جذب منابع ارزانقیمت و تعادل مصارف و منابع موجب افزایش درآمدهای بانک شده است، همچنین در این زمینه اقدامات و فعالیتهای خوبی به منظور جذب منابع ارزان قیمت انجام شده است.
شایان با یادآوری این مطلب که نقش و جایگاه کلیدی بانکها در اقتصاد مهم و حایز اهمیت است، گفت: اعطای وام به واحدهای صنعتی و بنگاههای کوچک و متوسط تولیدی زمینه توسعه و شکوفایی اقتصاد را فراهم میکند و میبایست این واحدها و بنگاهها شناسایی شوند و با اعطای تسهیلات به آنها، رونق اقتصادی بیش از پیش شتاب گیرد.
عضو هیأت مدیره بانک با بیان اینکه کارمزد محوری برای بانکها درآمدزایی مطلوبی دارد، تصریحکرد: اقدامات و برنامههای مهمی در راهبردهای بانک برای حرکت در مسیر و سمت کارمزد محوری و کسب درآمد از کارمزدها انجام شده است.
وی ضمن بیان اینکه امسال آمارهای بانکی و بانک مرکزی بیانگر رشد ارزش افزوده در تمام بخشها اعم از کشاورزی، انرژی، صنعت، معدن و خدمات نسبت به سال گذشته در سطح کشور است، اظهارکرد: رشد و پیشرفت اقتصادی بیشک در هر کشوری با تکیه بر نظام بانکی محقق خواهد شد.
وی تصریحکرد: امسال رشد ارزش افزوده در بخش صنعت کشور به بالای ۵ درصد رسید در حالیکه این رقم سال گذشته منفی بود.
در ادامه این همایش و در نشست تخصصی ارزی، غلامرضاپناهی عضو هیأت مدیره و معاون امور ارزی و بینالملل بانک ملی ایران به تشریح خدمات و اقدامات بانک در این زمینه پرداخت و با اشاره به اهمیت گسترش فعالیتهای ارزی شعب در زمینه سوئیفت و lc، بر آمادگی همه جانبه تمامی واحدهای ارزی بانک برای ارایه خدمات ارزی و فاینانسهای کوتاه و بلندمدت بانکی به مشتریان و متقاضیان تأکید کرد.
معاون امور ارزی و بینالملل بانک در توضیح بیشتر اظهارکرد: فعالیتها و اقدامات ارزی جزو ضرورتهای اساسی بانکهای بزرگ است و تلاش برای اجرای کامل سیستم جامع ارزی و برقراری ارتباط سیستمی با سامانههای ارزی با بانکهای خارجی را به عنوان یکی از دستاوردهای مهم امور ارزی بانک طی ماههای گذشته دانست.
به گفته وی: شرایط و روابط کارگزاری موجود با ۵۶ شعبه بانکی خارجی در سراسر دنیا، امکان ارایه خدمات ارزی در سطح بسیار بالایی را برای بانک فراهم نموده است.
درباره بهکارگیری همه جانبه ظرفیتها و توانمندیهای بانک در امور ارزی افزود: شعب ارزی بانک باید تلاش حداکثری برای بهرهمندی از ظرفیتهای همکاری ایجاد شده با بانکها را در جهت ارایه خدمات ارزی بهکار گیرند و بانک در این زمینه حمایت و پشتیبانی میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.