سیاست‌های تشویقی برای بهره گیری از BigData در پایگاه داده ها

معاون زیرساخت مطرح کرد سیاست‌های تشویقی برای بهره گیری از BigData در پایگاه داده ها معاون شرکت ارتباطات زیرساخت از تبیین سیاست‌های تشویقی برای ایجاد بستر میزبانی داده‌ها (دیتاسنترهای داخلی) در راستای اهداف شبکه ملی اطلاعات خبر داد. به گزارش مهر، نرگس‌طاهری با تأکید بر نقش چشمگیر شرکت ارتباطات زیرساخت در مدیریت کلان داده‌ها، دولت […]

معاون زیرساخت مطرح کرد

سیاستهای تشویقی برای بهره گیری از BigData در پایگاه داده ها

معاون شرکت ارتباطات زیرساخت از تبیین سیاستهای تشویقی برای ایجاد بستر میزبانی داده‌ها (دیتاسنترهای داخلی) در راستای اهداف شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

به گزارش مهر، نرگس‌طاهری با تأکید بر نقش چشمگیر شرکت ارتباطات زیرساخت در مدیریت کلان داده‌ها، دولت الکترونیک و دولت هوشمند اظهار داشت: استفاده از فرایند «داده‌کاوی و بهره گیری از مفهوم بیگ‌دیتا (Big Data)» برای توسعه و بهینه‌سازی خدمات شرکت ارتباطات زیرساخت ضروری است.

معاون راهبردی و توسعه کسب‌وکار شرکت ارتباطات زیرساخت، به ‌کارگیری مفهوم داده کاوی و نقش شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان بسترسازی برای تبادل اطلاعات در کشور را یادآوری و خاطرنشان کرد: این امر با هدفگذاری‌های کیفی مناسب در ارایه سرویس‌های شبکه در هر ۳ لایه دیتا، انتقال و فیبرنوری، محقق خواهد شد.

وی گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی بستری امن با کیفیت مطلوب و پایدار شبکه ارتباطی اصلی کشور و توانمند ساز لایه هسته شبکه ملی اطلاعات، سیاستهای تشویقی برای ایجاد بستر میزبانی داده‌ها تبیین کرده است.

طاهری افزود: از جمله این تشویق‌‌ها می‌توان به ایجاد مراکز تبادل ترافیک داده ملی (IXP) در نقاطی از کشور، بستر‌سازی برای ایجاد دیتاسنتر‌‌ها توسط بخش خصوصی، ایجاد ترانزیت IP داخلی و تبیین سیاستهای تعرفه‌ای تشویقی برای توسعه اکوسیستم فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور اشاره کرد.

معاون راهبردی و توسعه کسب‌وکار شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به تبیین اقدامات و سیاست‌های داخلی برای به‌کارگیری فرایند «داده کاوی و Big Data» به عنوان روش‌های نوین حل مسأله گفت: ایجاد انبار داده‌های یکپارچه برای فرایندهای پشتیبان عملیات و کسب‌وکار به عنوان زمینه ساز هوش تجاری و توسعه داشبوردهای مدیریتی لازم در آینده در برنامه شرکت ارتباطات زیرساخت قرار دارد.

 

به گفته وی، تحلیل رفتار مشتریان و امکان ارایه سرویس‌های نوین متناسب با تقاضا، بهبود وضعیت شبکه با قابلیت تحلیل رویداد‌‌ها در لحظه، نگهداری شبکه مبتنی بر پیش‌بینی، تحلیل ترافیک و کشف الگوهای آن برای بهینه‌سازی طراحی شبکه، منطقی کردن تعرفه خدمات، کشف قاچاق مکالمات و کاهش تقلب از جمله کاربردهای به‌کارگیری فناوری بیگ دیتا در شبکه زیرساخت ارتباطی است.