سود بالای احیای بافت‌های فرسوده برای پیمانکاران

عضو کمیسیون عمران مجلس تأکید کرد سود بالای احیای بافت‌های فرسوده برای پیمانکاران عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: دولت سال جاری ایجاد ۲۴۰هزار شغل را در غالب احیا و بازسازی ۱۰۰هزار واحد مسکونی در حوزه بافت‌های فرسوده پیش‌بینی کرده است. به گزارش خانه ملت، محمدرضاملکشاهی با تأکید بر ضرورت توجه به بافت‌های فرسوده و خانه‌های […]

عضو کمیسیون عمران مجلس تأکید کرد

سود بالای احیای بافت‌های فرسوده برای پیمانکاران

عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: دولت سال جاری ایجاد ۲۴۰هزار شغل را در غالب احیا و بازسازی ۱۰۰هزار واحد مسکونی در حوزه بافت‌های فرسوده پیش‌بینی کرده است.

به گزارش خانه ملت، محمدرضاملکشاهی با تأکید بر ضرورت توجه به بافت‌های فرسوده و خانه‌های کلنگی برای ساماندهی بازار مسکن، گفت: دولت سال جاری ایجاد ۲۴۰هزار شغل را پیش‌بینی کرده که این تعداد فرصت شغلی در احیا و بازسازی ۱۰۰هزار واحد مسکونی در حوزه بافت‌های فرسوده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که نوسازی بافت‌های فرسوده می‌تواند یکی از زمینه‌های تحول و رونق در حوزه مسکن باشد، افزود: اگر دولت پایبند به این برنامه باشد اتفاق خیلی خوبی در کشور رخ خواهد داد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر این‌که در چند سال اخیر خرید خانه‌های کلنگی و فرسوده برای ساخت آپارتمان‌های نوساز رونق گرفته است، تصریح کرد: با توجه به این‌که سوددهی بالا در این نوع ساخت‌وساز‌ها برای پیمانکاران بالا است تمایل بسیاری برای خرید این نوع ساختمان‌ها ایجاد شده است.

ملکشاهی با بیان این‌که تسهیلات مسکن بیش‌تر در حوزه ساخت و خرید ساختمان ارایه می‌شود، گفت: یکی از راه‌هایی که می‌توان از این تسهیلات استفاده کرد در حوزه خرید ساختمان‌های کلنگی است.

رونق ساخت‌وساز در کشور با توجه به خانه‌های کلنگی

نماینده مردم خرم‌آباد و چگینی در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر این‌که یکی از روش‌های رونق ساخت‌وساز در کشور توجه به ساختمان‌های کلنگی و بافت‌های فرسوده است، تصریح کرد: با توجه به این‌که بسیاری از شهر‌ها در کشور از زمین‌های محدود برخوردار بوده و نقشه جامع آنها اجازه توسعه بیش‌تر نمی‌دهد به همین دلیل توجه به بافت فرسوده و ساختمان‌های قدیمی‌ساز لازم است.

وی با بیان این‌که بسیاری از ساختمان‌های قدیمی‌ساز موجود در کشور عمدتاً یک طبقه هستند، گفت: با توجه به این‌که امروز ساخت یک طبقه واحد مسکونی به صرفه نبوده و صرفه اقتصادی ندارد در نتیجه نوسازی این واحد‌ها می‌تواند بسیاری از مردم را نیز خانه دار کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر این‌که همزمان با تسهیلات دهی بانک‌ها در حوزه خانه‌های قدیمی‌ساز خرید خانه برای اقشار مختلف جامعه تسهیل شده است، افزود: با توجه به این‌که برای هر طبقه‌ای که به جای بافت فرسوده بنا می‌شود وام مشخصی ارایه می‌شود در نتیجه متقاضیان خرید مسکن نیز راحت‌تر صاحب خانه می‌شوند.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: تسهیلات دهی در حوزه بافت‌های فرسوده به بهبود نسبی بازار مسکن منجر شده و ادامه این روند می‌تواند ساخت‌وسازهای ایمن را رقم بزند.