کارآفرینی یک روحانی در یزد شغل دغدغه مهم مردم است بر این اساس هر اقدامی در مسیر اشتغالزایی ارزشمند خواهد بود اما کارآفرینی یک مبلغ، ارزش بیشتری دارد زیرا هم الگوسازی است و هم دلگرمی برای مردم دارد. به گزارش مهر، اقشار تأثیرگذار جامعه نظیر جامعه روحانیت نیز به سهم خود نقشی مهم در این […]
کارآفرینی یک روحانی در یزد
شغل دغدغه مهم مردم است بر این اساس هر اقدامی در مسیر اشتغالزایی ارزشمند خواهد بود اما کارآفرینی یک مبلغ، ارزش بیشتری دارد زیرا هم الگوسازی است و هم دلگرمی برای مردم دارد.
به گزارش مهر، اقشار تأثیرگذار جامعه نظیر جامعه روحانیت نیز به سهم خود نقشی مهم در این زمینه ایفا میکنند و بهطور قطع کوچکترین حرکتی از سوی آنها در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، میتواند الگویی برای مردم باشد، مردمی که این روزها بیشتر شاهد شعار، سخنرانی و گزارشدهی هستند، تشنه اقدامی و الگویی عملی برای اقتصاد مقاومتی هستند.
بهطور قطع نقش جامعه روحانیت نیز در این زمینه اثرگذار است زیرا این قشر نزد مردم دارای جایگاه ویژهای هستند و زمانی که مردم این قشر را در حال تلاش و فعالیت برای بهبود شرایط اقتصادی ببینند، به خوبی الگوگیری میکنند.
این اقدامات هر چند هم کوچک و به اصطلاح اقتصادیون خرد باشد، اما زمانی که تعدد پیدا کند، بهطور قطع به نتایج قابل قبولی خواهد رسید.
کشاورزی برای پر کردن زمان پس از سخنرانی و تبلیغ
این گزارش بر آن است تا تلاش یک روحانی در یکی از روستاهای منطقه سبزدشت بافق، روستایی که کیلومترها از مرکز استان یزد و حدود ۶۰ کیلومتر از مرکز شهرستان بافق، برای کارآفرینی در روستا را به نمایش بگذارد.
حجتالاسلامعلیاسفندیاری از روحانیونی است که برای تبلیغ دینی عازم روستای شیطور در شهرستان بافق شده اما در آنجا تنها بهکار تبلیغ نپرداخته بلکه تلاش کرده با کشاورزی و دامپروری، سهم خود را برای کارآفرینی در روستا انجام دهد.
علیاسفندیاری که پیش از کسوت روحانیت نیز تجربه کار کشاورزی را داشته، در کنار تبلیغ و سخنرانی که تنها ساعاتی از روز او را پر میکرده به تولید مشغول شده و به گفته اهالی روستا، فعالیت و پویایی را در شیطور زنده کرده است.
بالا زدن آستین همت برای رفع مشکلات مسیر کارآفرینی
مزرعه او گرچه هنوز برای بهرهبرداری کامل مشکلاتی دارد و باید مسیری طولانی را بپیماید، اما او با عشق و علاقه و با بالا زدن آستین همت، کار را آغاز کرده است.
میگوید: وقتی رهبر معظم انقلاب مسایلی در مورد اقتصاد مقاومتی مطرح کردند و مستمر بر این موضوع تأکید داشتند، تصمیم گرفتم به سهم خودم کاری انجام دهم و من نیز در نقشه راه بهبود شرایط اقتصادی قرار گیرم.
آقای اسفندیاری میگوید: با توجه به اینکه تجربهکار کشاورزی را داشتم و میتوانستم در کنار تبلیغ و سخنرانی، اوقات بیکاری خود را به تولید مشغول شوم، تصمیم گرفتم در این منطقه نیز بهکار کشاورزی بپردازم.
وی میافزاید: اسفند ۹۳ که وارد روستای شیطور شدم، تصمیم گرفتم همچون گذشته بهکار کشاورزی مشغول شوم.
این روحانی کارآفرین کشت زعفران در این منطقه را بسیار پربازده میداند و میگوید: خوشبختانه یکی از اهالی روستا حدود ۸۰۰ متر زمین در اختیارم قرارداد و تابستان ۹۵ تصمیم گرفتم زعفران بکارم و این زمین را زیرکشت زعفران بردم که انشاا… امسال محصول خواهد داد.۹۰ درصد فعالیت در زمینه کاشت برعهده همسرم بود و ایشان در این زمینه بسیار زحمت کشیدند و اگر تلاش همسرم نبود، شاید من نمیتوانستم این کار را به سرانجام برسانم
اسفندیاری در رابطه با فعالیت همسرش نیز میگوید: ۹۰ درصد فعالیت در زمینه کاشت برعهده همسرم بود و ایشان در این زمینه بسیار زحمت کشیدند و اگر تلاش همسرم نبود، شاید من نمیتوانستم این کار را به سرانجام برسانم.
حاجآقای روستای شیطور حالا دیگر مشوق مردم شیطور برای کشت زعفران شده و بسیاری از مردم وقتی تلاش او را برای توسعه کشت زعفران دیدند، از او تبعیت کردند.
این روحانی کارآفرین همراهی دهیار و اهالی شورای روستا را نیز برای آغاز این کار و رسیدن به هدف بسیار اثرگذار میداند و همچنان امیدوار است با رفع مشکل آب، بتواند جوانان روستای شیطور را بهکار و تلاش و زندگی در این روستای زیبا امیدوار کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.