همه چیز پول نیست

درس بزرگ کرانچار به مربیان ایرانی همه چیز پول نیست سرمربی پیشین سپاهان در ماجرای جدایی توافقی‌‌اش بسیار حرفه‌ای عمل کرد؛ او مبلغ قراردادش را تا زمان حضورش دریافت کرد و از این نظر درس بزرگی به مربیان ایرانی داد. به گزارش «ورزش‌سه»، اگرچه طرفداران سپاهان امیدوار بودند این تیم در رقابت‌های لیگ برتر هفدهم […]

درس بزرگ کرانچار به مربیان ایرانی

همه چیز پول نیست

سرمربی پیشین سپاهان در ماجرای جدایی توافقی‌‌اش بسیار حرفه‌ای عمل کرد؛ او مبلغ قراردادش را تا زمان حضورش دریافت کرد و از این نظر درس بزرگی به مربیان ایرانی داد.

به گزارش «ورزش‌سه»، اگرچه طرفداران سپاهان امیدوار بودند این تیم در رقابت‌های لیگ برتر هفدهم بتواند با زلاتکو کرانچار نتایج خوبی کسب کند و ناکامی‌های چند سال قبل را جبران کند، ولی چنین اتفاقی رخ نداد و بعد از شکست‌های متوالی که در کارنامه طلایی پوشان اصفهانی ثبت شد، در نهایت مسؤولان باشگاه ضمن قبول استعفای محسن طاهری، مدیرعامل باشگاه با کرانچار نیز بر سر جدایی به توافق رسیدند. موضوعی که البته در خود یک درس بزرگ برای مربیان ایرانی نهفته دارد.

کرانچار در حالی با مسؤولان باشگاه سپاهان برای جدایی به توافق رسید که درمورد قراردادش، بسیار حرفه‌ای و انسانی عمل کرد. قرارداد کرانچار با سپاهان دو ساله بود و با توجه به این‌که مدیران باشگاه او را نمی‌خواستند، سرمربی کروات خیلی راحت می‌توانست درخواست مبلغ قراردادش تا پایان سال آینده را داشته باشد اما او نه تنها مبلغ سال بعد خود را نخواست که از مبلغ قرارداد خود در لیگ هفدهم هم با توجه به این‌که تا هفته بیستم لیگ برتر حضور داشته، دو سوم را خواستار شد که این مسأله با موافقت مدیران باشگاه مواجه شد.

این حرکت کرانچار نشان داد که نتایج ضعیف سپاهان در دوران سرمربیگری خودش را بدون هیچ مسأله خاصی پذیرفته و خودش را مقصر می‌داند و به همین خاطر دستمزدی که حقش بوده را برای زمانی که کار کرده، خواستار شده و مبلغ اضافه‌ای نخواسته است.

این در شرایطی است که در گذشته بار‌ها دیده‌ایم مربیان ایرانی بعد از برکناری از یک تیم با وجود نتایج ضعیف نه تنها خواهان مبلغ قراردادشان تا پایان فصل می‌شوند که سال‌های بعدی را نیز می‌خواهند. بعضی مربیان ایرانی حتی با وجود داشتن قرارداد ۳ ساله و اخراج در سال اول قرارداد به فدراسیون فوتبال پناه بردند و برای دریافت دستمزد ۳ ساله خود شکایت کردند که البته قانون هم حق را به آنها می‌دهد. اما کرانچار در حالی که می‌توانست چنین کاری را انجام دهد، اصول حرفه‌ای گری و انسانی در مربیگری را به برخی مربیان ایرانی یادآور شد.

رفتار کرانچار درقبال مبلغ قراردادش با تعجب مسؤولان سپاهانی نیز مواجه شده است؛ مدیران باشگاه هرگز انتظار نداشتند که این مربی یک سنت اضافه تر هم از باشگاه نخواهد و بدون خواسته عجیبی باشگاه را ترک کند.

جالب اینجا است که کرانچار اگر می‌خواست می‌توانست رقمی در حدود ۴ میلیارد تومان غرامت از باشگاه سپاهان دریافت کند ولی او قید این پول را زد و حدود یک سوم مبلغ مذکور را برای فسخ قراردادش گرفت. مبلغی که دستمزد او برای فعالیت ۲۰ هفته‌ای در لیگ برتر بوده است.

کرانچار در دوره قبلی فعالیت در سپاهان نیز چنین کاری را انجام داده بود. او وقتی چند سال قبل در سپاهان به بن‌بست رسید و نتایج خوبی کسب نکرد، با همین شرایط و بدون درخواست‌های عجیب قراردادش را فسخ کرد و از ایران رفت و حالا بار دیگر چنین اقدام غافلگیرانه و قابل تحسینی را انجام داده است.

 

مسعود تابش، سرپرست باشگاه سپاهان نیز در این خصوص گفت: «از آقای کرانچار تشکر می‌کنیم. ایشان بدون این‌که خواسته عجیبی داشته باشد با ما برای جدایی توافق کرد و این توافق بسیار خوب شکل گرفت. او زحمات زیادی در این مدت کشید اما به هر حال نتایج خوب نبود و تصمیم بر جدایی او گرفته شد.»