با اعمال محدودیت تردد برای کامیونهای بتن ۱۲ هزار نفر در تهران بیکارشدند دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن آماده ایران گفت: ندادن اجازه تردد به کامیونهای حمل کننده بتن آماده سبب تعطیلی تمام کارخانههای تولید بتن و بیکاری بیش از ۱۲هزار نفر در استان تهران میشود. به گزارش ایرنا، محرم کریمی افزود: پلیس از […]
با اعمال محدودیت تردد برای کامیونهای بتن
۱۲ هزار نفر در تهران بیکارشدند
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن آماده ایران گفت: ندادن اجازه تردد به کامیونهای حمل کننده بتن آماده سبب تعطیلی تمام کارخانههای تولید بتن و بیکاری بیش از ۱۲هزار نفر در استان تهران میشود.
به گزارش ایرنا، محرم کریمی افزود: پلیس از ۲۴ دی ماه امسال اجازه نمیدهد کامیونهای حمل بتن آماده در سطح شهر تهران تردد کنند و تلاشهای انجمن برای رفع این معضل با پلیس به جایی نرسیده است.
وی گفت: متأسفانه مکاتبات ما با پلیس به نتیجهای نرسید و ما مجبور شدیم مسأله را با استانداری تهران به عنوان عالیترین مقام اجرایی استان پیگیری کنیم و اکنون دو نفر از اعضای این انجمن در استانداری تهران در حال پیگیری این مسأله هستند.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن آماده ایران بیان کرد: پیش از این با واریز ماهانه ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان وجه به ازای هر دستگاه کامیون، پلیس مجوز صادر میکرد تا کامیونهای حمل کننده بتن آماده بتوانند در سطح شهر تردد کنند اما شهرداری تهران به تازگی اعلام کرده که پرداخت این مبلغ غیرقانونی است.
کریمی ادامه داد: پلیس نیز اعلام کرده است چون تردد کامیون در تهران ممنوع است، اجازه تردد به این کامیونها نمیدهد در حالی که در استانهای همجوار قم، سمنان، مازندران، البرز و گیلان بونکرهای حملکننده بتن آماده بدون هیچ مشکلی همچنان تردد میکنند.
این مسؤول صنفی با بیان اینکه پلیس راهنمایی و رانندگی تاکنون ۳۵ کامیون را توقیف و به پارکینگ منتقل کرده است، گفت: در مواردی کامیونهای حامل بتن با مأمور بهکارخانه تولید بتن عزیمت و پس از تخلیه محموله بتن به پارکینگ انتقال یافته است.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن آماده ایران اظهار داشت: بتن آماده در فصل زمستان ۹۰ دقیقه و در تابستان ۶۰ دقیقه فرصت دارد در محل مورد نظر تخلیه شود و اگر بیش از آن باشد، بتن فاسد میشود، لذا تردد نکردن کامیونهای حامل بتن در تهران سبب میشود که سازندگان تولید بتن به روشهای سنتی بتن خود را تهیه کنند که این کار در کاهش کیفیت بتن و ساختمان بسیار تأثیرگذار است و با خطر افتادن جان و مال مردم به خصوص در بلایای طبیعی و زلزله رابطه مستقیم دارد.
کریمی با یادآوری اینکه در استان تهران ۱۵۰ کارخانه تولید بتن وجود دارد که ۷۰ واحد آن فعال است، اظهار داشت: بیش از ۱۵۰۰میلیارد تومان در این بخش سرمایهگذاری شده و بیش از ۱۲ هزار نفر با استفاده از ۱۷۰۰ کامیون و دستگاه پمپاژ در این کارخانهها مشغول کار هستند.
به گفته این مسؤول صنفی، برای تولید بتن استاندارد در ۲۵ مرداد ماه تفاهمنامهای بین اداره استاندارد استان تهران، نظام مهندسی استان و انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن آماده به امضا رسید و همه کارخانههای تولیدکننده با «خودبازرسی» موظف به تولید بتن استاندارد شدند و تاکنون ۲۹ کارخانه به علت رعایت نکردن این موضوع تعطیل شدهاند و نشان استاندارد ۳۱ کارخانه نیز باطل شده است.
وی بیان کرد: طبق استاندارد ملی ۶۰۴۴ برای تهیه بتن آماده در کارخانههای تولیدکننده بتن، باید از سنگدانه شماره ۳۰۲ و سیمان استاندارد ۳۸۹ استفاده شود و آب مورد نیاز آن نیز باید آب شرب باشد در غیر این صورت بتن از کیفیت لازم برخوردار نخواهد بود.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن آماده ایران در پایان خواستار تعیین تکلیف این انجمن شد و گفت: اگر اجازه نمیدهند که کارخانجات تولید بتن به فعالیت خود ادامه دهند، به ما اعلام شود تا با تعطیلی کارخانههای خود بهکاری دیگر مشغول شویم.
اکنون ۱۵۰ کارخانه تولید بتن آماده جزو زیرمجموعه انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن آماده ایران است و بیش از ۱۲هزار کارگر در این واحدها مشغول کار هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.